bareMinerals

BareMinerals on mineraalimeikkisarja, joka käyttää tuotteissaan ihoa hoitavia, puhtaita mineraaliainesosia. Tuotteet rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja sopivat hyvin myös herkälle, allergiselle ja ongelmaiholle. Meikit valmistetaan ilman parabeeneja, hajusteita, keinotekoisia öljyjä ja synteettisiä väriaineita. BareMineralsin meikit eivät tuki ihohuokosia.


bareMinerals

BareMinerals on mineraalimeikkisarja, joka käyttää tuotteissaan ihoa hoitavia, puhtaita mineraaliainesosia. Tuotteet rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja sopivat hyvin myös herkälle, allergiselle ja ongelmaiholle. Meikit valmistetaan ilman parabeeneja, hajusteita, keinotekoisia öljyjä ja synteettisiä väriaineita. BareMineralsin meikit eivät tuki ihohuokosia.

bareMinerals

bareMinerals

bareMinerals on mineraalimeikkisarja, joka käyttää tuotteissaan ihoa hoitavia, puhtaita mineraaliainesosia. Tuotteet rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja sopivat hyvin myös herkälle, allergiselle ja ongelmaiholle. Meikit valmistetaan ilman parabeeneja, hajusteita, keinotekoisia öljyjä ja synteettisiä väriaineita. bareMineralsin meikit eivät tuki ihohuokosia.

127 Tuotteet

bareMinerals - täydellinen herkälle iholle

bareMinerals on merkki joka lanseeraamisestaan lähtien on tullut todella suosituksi ympäri maailmaa ja tullut muuttaneeksi monien näkemystä meikeistä. Nykyään merkki on tunnettu tehokkaista ja fiksuista meikeistä, jotka on luotu kokonaan puhtaista mineraaleista. bareMineralsin meikit ovat näiden ominaisuuksien lisäksi myös ihoa hoitavia ja tunnettuja siitä, että ne toimivat yhdessä ihon puolesta eivätkä sitä vastaan. Meiltä NordicFeeliltä löydät laajan valikoiman baremineralsin tuotteita pidetyistä pohjustustuotteista, kuten alkuperäinen SPF Foundation, silmä-ja huulimeikkeihin. Löydä suosikkisi ja suo itsellesi kauniita ja hoitavia meikkejä!

bareMinerals – luonnollisia ja hoitavia ainesosia todelliseen kauneuteen 

Tämä vallankumouksellinen muutos luonnollisiin mineraaleista valmistettuihin meikkeihin alkoi 70-luvulla, jolloin bareMineralsin ensimmäinen meikkivoide lanseerattiin. Nykyisin merkin tuotevalikoima sisältää kaikkea mahdollista mitä voit kuvitellakaan tarvitsevasi meikkipussiisi, jotka kaikki ovat luonnollisia ja ihoa hoitavia. bareMineralsin meikit sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille ja epäpuhtaalle iholle, jolle yleisesti on vaikea löytää sopivia tuotteita. 
Mineraalimeikkien käyttämisestä on monia etuja. Mineraalit vaikuttavat positiivisesti ihoon ja niiden vitamiinit edesauttavat solujen terveyttä. Erona moniin muihin meikkituotteisiin mineraalimeikki ei tuki ihohuokosiasi, vaan vaikuttaa symbioosissa niiden kanssa. bareMineralsin mineraalien hoitavia ominaisuuksia ovat myös että ne vähentävät punaisuutta ja talin liikatuotantoa, sekä vähentävät aknen ilmaantumista. Merkin menestyksestä kertoo laajan valikoiman ja kansainvälisen tarjonnan lisäksi myös muut suosionosoitukset joita se on saanut. Muun muassa Elle, Teen Vogue ja Cosmopolitan ovat nostaneet esille bareMineralsin tuotteita erilaisissa kauneustuotteiden kilpailuissaan. 
Kaikista suosituin ja palkituin bareMineralsin tuote on Original SPF 15 Foundation, jota on tarjolla eri sävyinä ja nyansseina. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja se ehkäisee ihoärsytystä ja kuivuutta suojaten samaan aikaan auringon haitallisilta säteiltä. Original SPF 15 Foundation on painoton ja levittäessäsi sitä iholle voit valita haluatko puolipeittävän vai täysin peittävän pinnan kasvoillesi. Täysin peittävä pinnan voi valita esimerkiksi jos kärsit aknesta. 

Original SPF 15 Foundation ja muut bareMineralsin tuotteet vaikuttavat parhaiten yhdistettynä sopivien työkalujen ja oikeanlaisen tekniikan kanssa. Esimerkiksi levittäessäsi bareMineralsin Original SPF 15 Foundationia on käytettävä meikkisutia, josta on ennen iholle viemistä kopautettava ylimääräinen aine pois ja lopulta levitettävä se iholle pyörein liikkein. Jos käytät bareMineralsin tuotteita ensimmäistä kertaa voit ostaa meiltä NordicFeeliltä aloituskitin, josta löydät tuotteita ja oikeat työkalut hyvän mineraalilopputuloksen aikaansaamiseksi. Se helpottaa askeltasi kohti hoitavia ja kauniita meikkejä jo tänään!
 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.