Bianca By NordicFeel


Luokitus
Bianca By NordicFeel

Bianca By NordicFeel

Bianca Ingrosso ja Nordicfeel lanseerasivat vuonna 2018 yhteistyössä tuoksun nimeltä Lei. Ensimmäinen Biancan lanseeraama hajuvesi oli suurmenestys ja myytiin loppuun muutamassa päivässä. Tältä sivulta löydät muut Biancan suosikkituotteet.

Get Ready With Bianca

Bianca By NordicFeel

Lei on Bianca Ingrosson ja NordicFeelin yhteistyössä luoma limited edition hajuvesi. Tuoksu on ensimmäinen Biancan lanseeraama hajuvesi, joka yhdistää hänen suosikkituoksujaan. Lei tarkoittaa ”hän” italian kielellä, ja kuvastaa vahvaa ja itsevarmaa naista. Nimi oli itsestään selvä valinta Biancalle, jolla on italialaiset juuret.

 

Bianca By NordicFeel

Bianca Ingrosso on Pernilla Wahlgrenin ja Emilio Ingrosson tytär. Hänellä on kolme veljeä, Benjamin Ingrosso, Oliver Ingrosso ja Theodor Wahlgren. Biancalla on Ruotsissa oma reality show ”Wahlgrens värld” yhdessä äitinsä kanssa. Sarja keskittyy Biancan ja Pernillan elämään, mutta koko perhe on osana sarjaa. Vuonna 2018 Bianca on esiintynyt myös Ruotsin Talentissa.

 

Bianca on mahdollisesti parhaiten tunnettu sosiaalisessa mediassa. Hänellä on oma blogi, jossa lukijat pääsevät seuraamaan hänen arkielämää. Biancan Instagram-tilillä on noin 700.000 seuraajaa. Lisäksi hän pitää vlogia YouTubessa, jossa hän vastaa lukijoiden kysymyksiin, esittelee vaatteitaan ja paljon muuta. Myös Biancan poikaystävä Philippe esiintyy videoilla. Tämän lisäksi hänellä on oma podcast ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” yhdessä ystävänsä Alice Stenlöfin kanssa.

 

Bianca toimii vuoden 2018 ajan NordicFeelin kauneuslähettiläänä, ja hän on lanseerannut hajuveden ”Lei” tuotemerkin Bianca by NordicFeel alla. Hajuvettä myydään yksinomaisesti NordicFeelillä ja tuotetta on saatavilla rajoitettu erä. Tämä naisellinen tuoksu uhkuu voimaa ja kannustaa käyttäjäänsä olemaan itsevarma ja kulkemaan selkä suorana läpi elämän. Lei on eloisa ja räjähtävän kukkainen sekä samalla elegantti ja hienostunut hajuvesi. Intensiivinen ja voimakkaan luontoinen tuoksu soveltuu sinulle, joka haluat tulla huomatuksi. Lei on ideaali iltakäyttöön, mutta kukkaisten aromien, bergamotin täyteisen alkutuoksun ja pehmeän vaniljan ansiosta tuoksu soveltuu varsin hyvin myös päiväkäyttöön.

Alkutuoksu: Raikas bergamotti, kypsä persikka ja kermainen tuberoosa

Sydäntuoksu: Hienostunut jasmiini, ruusu ja orkidea

Pohjatuoksu: Sensuelli, lämmin myski ja ylellinen vanilja

Hajuveden nimi Lei tarkoittaa ”hän” italian kielellä, ja kuvastaa vahvaa ja itsevarmaa naista. Nimi oli itsestään selvä valinta Biancalle, jolla on italialaiset juuret.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.