Bio-Oil

Bio-Oil on monikäyttöinen ihoöljy, joka auttaa häivyttämään ja vaalentamaan näkyviä arpia, raskausarpia ja ihosävyn epätasaisuuksia. Lisäksi tuote on mainio valinta kuivan, ärtyneen ja ikääntyvän ihon päivittäiseen hoitoon. Bio-Oil on yhdistelmä ihoystävällisiä vitamiineja ja laadukkaita kasviöljyjä, ja näiden tehoaineiden ansiosta tuotteista on nopeasti tullut suosittuja ympäri maailmaa. Meiltä löydät Bio-Oil-öljyjä monessa eri pakkauskoossa. Tervetuloa inspiroitumaan!


Bio-Oil on monikäyttöinen ihoöljy, joka auttaa häivyttämään ja vaalentamaan näkyviä arpia, raskausarpia ja ihosävyn epätasaisuuksia. Lisäksi tuote on mainio valinta kuivan, ärtyneen ja ikääntyvän ihon päivittäiseen hoitoon. Bio-Oil on yhdistelmä ihoystävällisiä vitamiineja ja laadukkaita kasviöljyjä, ja näiden tehoaineiden ansiosta tuotteista on nopeasti tullut suosittuja ympäri maailmaa. Meiltä löydät Bio-Oil-öljyjä monessa eri pakkauskoossa. Tervetuloa inspiroitumaan!

Kategoriat
 • Seerumit & öljyt (6)
 • Seerumit & öljyt (2)
Hinta
-
Uutuudet
 • Viime kuukaudelta
 • Viimeiseltä 3 kuukaudelta
Merkki
 • Bio-Oil
 • Bio-Oil (8)
Tuotetyyppi
 • Öljy (3)
Ihotyyppi
 • Normaali (3)
 • Kuiva (2)
 • Kaikki ihotyypit (1)
Koko
 • Keskikoko (2)
Ihon kunto
 • Ikääntyvä (2)
 • Juonteita (2)
Sustainable Beauty
 • Vegaaninen (1)
Luokitus
 • (3)
8 Tuotetta

Bio-Oil tuotteet epätasaiselle iholle

Bio-Oil on ihonhoitoöljy, joka on kehitetty vähentämään ihon arpia, ryppyjä ja epätasaisuuksia. Tuotetta suositellaan myös ikääntyneelle ja kuivalle iholle. Bio-Oil toimii myös hyvin ihon kosteuttajana ja parantaa ihon rakennetta sekä vähentää ihon linjoja ja ryppyjä. Bio-Oil on ollut useaan otteeseen eniten myyty hoitotuote raskausarville ja muille ihon epätasaisuuksille. Tuote on lääkärien/apteekkarien/kätilöiden suosittelema.

 

Bio-Oilin koostumus ja käyttö

Raskausarvet ja ihon epätasaisuudet ovat monille tuttuja, usein häiritseviä vaivoja. Bio-Oilin avulla saat nyt apua ihon pinnallisiin muutoksiin ja vaurioihin. Bio-Oil on ihonhoitoöljy, joka on kehitetty vähentämään ihon arpia, ryppyjä ja epätasaisuuksia. Siitä lähtien, kun Bio-Oil lanseerattiin vuonna 2002, on tuote saanut lähes 300 palkintoa ja tänä päivänä tuote on maailmanlaajuisesti suosituin hoitotuote raskausarville ja muille ihon epätasaisuuksille. Nykyisten arpien käsittelyn lisäksi voidaan tuotetta käyttää ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa esimerkiksi raskausarpien estämiseen.

 

Bio-Oil on öljypohjainen ihonhoitotuote, joka koostuu hyvää tekevistä kasviuutteista ja vitamiineista. Tuotteella on kevyt oranssinroosa väri. Tuotteen uraauurtaviin ainesosiin kuuluu PurCellin Oil ™, joka antaa öljylle miellyttävän koostumuksen ja parantaa vitamiinien ja kasviuutteiden imeytymiskykyä. Tuote on laatuvarmistettu ja tuotteessa käytetyt ainesosat ovat tunnettuja niiden turvallisuudesta päivittäisessä käytössä, myös raskaana oleville naisille. Bio-Oil on osoittanut dokumentoiduilla tutkimuksilla, että tuotteen käyttö vähentää näkyvästi ihon arpia ja muita epätasaisuuksia. Tällaisista tuloksista iho-ongelmista kärsivät voivat aikaisemmin vain unelmoida! Sen lisäksi, että tuote tekee ihmeistä ihollesi, voit käyttää Bio-Oilia hyvällä omatunnolla. Tuote on nimittäin Beauty Without Cruelty verkoston jäsen.

 

Bio-Oil ei rasvoita ihoa ja levittyy helposti. Tämän vuoksi tuote on helppo yhdistää päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi. Parhaan lopputuloksen saamiseksi tulee Bio-Oil tuotetta levittää arpien päälle pyörivin liikkein kaksi kertaa päivässä vähintään 3 kuukauden ajan. Kun tuotetta levitetään uudelle arvelle, on tärkeää pitää huoli siitä, että arpi on täysin parantunut ennen Bio-Oilin käyttöä. Tuotetta voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa esimerkiksi raskauden aikana vatsan, rintojen, lantion ja selän alueelle.

 

Tuotetta on hyvä käyttää säännöllisesti myös epätasaiselle iholle, ryppyiselle iholle ja kuivalle iholle. Jos käytät Bio-Oilia yhdessä muiden tuotteiden, kuten aurinkosuojan kanssa, on tärkeää pitää huoli siitä, että Bio-Oil on imeytynyt täysin iholle ennen seuraavan tuotteen levittämistä. Bio-Oilin avulla saavutettu vaikutus on yksilöllinen, mutta parhaan lopputuloksen saamiseksi tuotetta suositellaan käytettäväksi päivittäin pitkällä aikavälillä. Testaa Bio-Oilia tänään ja nujerra häiritsevät arvet, ihon epätasaisuus tai kuivuus luonnollisella, edullisella ja yksinkertaisella tavalla.

 

NordicFeelillä voit ostaa Bio-Oil tuotetta eri ko’oissa riippuen oman ihosi tarpeista. 60ml pullo soveltuu pienille arville ja ihoalueille, kun taas 125ml ja 200ml pullot soveltuvat laajemmille ihoalueille. Bio-Oilia käyttämällä voit vähentää arpiesi ja ihon epätasaisuuksien näkyvyyttä luonnollisella tavalla, sekä ennaltaehkäistä eritoten raskausarpien muodostumista raskauden aikana.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.