Bioregena

Kure Bazaar lanseerattiin Pariisissa vuonna 2012 maailman ensimmäisessä orgaanisessa Haute Couture -muotinäytöksessä. Siitä lähtien Kure Bazaar on ollut toistuva brändi Pariisin ja New Yorkin muotiviikoilla, ja se on vakiinnuttanut paikkansa kumppanina useilla arvostetuilla yhteistyöhankkeilla, kuten Céline, Balenciaga, Jean Paul Gaultier ja Stella McCartney ja muut. Kure Bazaar on maailman ensimmäinen kynsilakka, joka tarjosi intensiivisen ja modernin värivalikoiman luonnollisella ja myrkyttömällä sisällöllä. Koskaan aikaisemmin luonnollinen kynsilakka ei ole ollut näin kestävä, värikäs ja kiiltävä. Siksi ei ollut mikään järkytys, kun Kure Bazaar, vain 6 kuukautta lanseerauksensa jälkeen vuonna 2012, sai arvostetun palkinnon Vuoden suosikkituotteeksi Elle Beauty Awards 2013 -tapahtumassa. He ovat myös saaneet palkinnon Best FREE from Nail -brändistä. Beauty shortlist Awardsissa 2018.
Kure Bazaarin vegaaninen 12-FREE kynsilakka koostuu jopa 90 % luonnonmateriaaleista ja sisältää mm. puuvillaa, perunaa, maissia, selluloosaa ja vehnää. Formula on rikastettu silikonipitoisella bambuuutteella ja auringonkukkaöljystä saatavalla E-vitamiinilla. Kaikki nämä ainesosat takaavat
myrkyttömän kynsilakan, joka säilyttää kynsien terveyden ja laadun. Loput 10 % on synteettistä alkuperää ja antavat lakalle sen fantastisen kestävyyden ja kiillon. Se myös saa lakan kuivumaan nopeasti. Kure Bazaar on paljon enemmän kuin pelkkä kynsilakka. Valikoimasta löytyy myös täysin luonnollisia huulipunaa superälykkäällä täyttötoiminnolla. Kauniit värit ja intensiivinen hoito huulille.