Britney Spears

Oletko sinäkin monipuolinen nainen ja haluat ilmaista itseäsi monella eri tavalla? Löydät takuuvarmasti tavan Britney Spearsin tuoksujen kautta. Niissä on sekä viattomia ja hedelmäisiä kukkaistuoksuja, raikasta sitrusta ja hellää valkosuklaata, sekä sensuellimpia ja kuumempia tuoksusävyjä kuten chili, kirsikka, eksoottinen kiivi ja orkidea, kermaisen myskin ja lämpöisien puusävyjen vivahtein. Miksi olla jompikumpi, kun voit olla molempia? Me NordicFeelillä olemme iloisia saadessamme tarjota valikoimassamme sinulle laajan tarjonnan Britney Spearsin suosittuja ja hintansa-arvoisia tuoksuja. Meillä on monia erikokoisia pulloja. Käytä suodatintoimintoamme, ja lue lisää ihanista tuoksusävyistä valitsemalla yksi tai useita, jotka tuntuvat sinulle oikeilta!

Britney Spears

Amerikkalainen pop-ikoni Britney Spears on myynyt yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti, tehden hänestä yhden kaikkien aikojen menestyneimmistä artisteista. Hänen uransa musiikin parissa on vain osa hänen monipuolista saavutusten kirjoa, sillä hän on myös kirjoittanut lyriikoita, esiintynyt näyttelijänä, toiminut tuomarina amerikkalaisessa "The X Factor" -ohjelmassa, kirjoittanut kirjan, perustanut ravintolan ja luonut oman parfyymibrändinsä.

Britney Spearsin tuoksujen menestystarina

Britney Spearsin ensimmäinen parfyymi, Curious, lanseerattiin vuonna 2004 yhteistyössä kosmetiikkayritys Elizabeth Ardenin kanssa. Jo ensimmäisen viiden viikon aikana Curious-parfyymi myi uskomattomat 100 miljoonaa dollaria. Hänen seuraava tuoksunsa oli myös valtava menestys, ja se nousi parhaiten myydyksi parfyymiksi vuonna 2006. Vuonna 2014 Elizabeth Arden ilmoitti, että Britney Spears oli myynyt yli 30 miljoonaa parfyymipulloa vuoden 2004 alun jälkeen. Jossain päin maailmaa myydään Britney Spearsin parfyymipullo joka viides sekunti.

Tuoksuvalikoima ja persoonalliset pullot

Britney Spearsin tuoksulinjasto heijastaa popikonin kehitystä viattomasta 16-vuotiaasta pop-tähdestä aina aikuisempaan ja sensuellimpaan naiseen. NordicFeeliltä löydät koko valikoiman nuorekkaista ja piristävistä tuoksuista syvän sensuelleihin ja vietteleviin vaihtoehtoihin.

Tuoksupullot ovat yhtä värikkäitä, persoonallisia ja mielikuvituksellisia kuin itse pop-ikoni. Niiden katselu antaa piristysruiskeen ja energiaa päivääsi. Britney Spearsin tuoksut eivät ole vain hänen faneilleen, vaan jokaiselle naiselle, joka haluaa tuntea itsensä lumoavaksi ja houkuttelevaksi.

Britney Spears on myös taitava liikenainen, ja hänen viimeisin projektinsa on alusvaatemallisto, The Intimate Britney Spears, joka julkaistiin syyskuussa 2014. Tämä mallisto on saatavilla yli 200 maassa. Odottaessamme innolla pop-ikonin seuraavaa askelta, toivomme, että se tuo mukanaan uuden maagisen tuoksun, jonka voimme tarjota NordicFeel-verkkokaupassamme.