BVLGARI-hajuvesi

Bvlgari sai alkunsa Sotirio Georgis Bulgarin uskomattoman upeista, arvokkaista hopeakoruista. Ajan myötä Bvlgarin tyyli kehittyi kokeilevammaksi, mutta yritys onnistui aina pysymään korumuodin edelläkävijänä. Korutalon yli vuosisatainen historia pitää sisällään uskomattomat määrät kultaa, hopeaa, platinaa, rubiineja, safiireja, timantteja ja ainutkertaisia, uniikkeja käsityöläiskoruja. Yhä tänä päivänä Bvlgari vannoo uskollisuutta perinteisille tekniikoille ja materiaaleille, jotka tekevät Bvlgari-koruista moderneja klassikoita.

Bvlgarin hajuvesistä näkyy yrityksen koruvalmistajatausta. Pullot ovat suunniteltu noudattaen Bvlgarin ikonista tyyliä ja jokainen hajuvesi on kauneudessaan kuin koru. Tunnetuin Bvlgarin tuoksuperheistä lienee Omnia, jonka upea design on kulttiklassikko hajuvesien saralla. Jokainen Bvlgari Omnia -tuoksu on saanut inspiraationsa jalokivestä aina ametistista intialaiseen granaattikiveen.

Bvlgarin miesten tuoksuista legendaarisin on Bvlgari Aqva Pour Homme, joka on sekin saanut useita muunnelmia seuraajikseen. Bvlgari Aqva -tuoksuja yhdistää ylellinen raikkaus merellisyys, jotka yhdistyvät aromaattisiin yrtteihin. Yksinkertaiset ainesosat ja tyylikäs muotokieli symboloivat Bvlgarin arvokkuutta, sivistystä ja ylellisyyttä.

0 Tuotteet