Depend

Depend Cosmetics

Depend Cosmetics on yksi ruotsalaisen kosmetiikkabisneksen pioneereista, joka tunnetaan innovatiivisista tuotteistaan. Vuonna 1952 perustettu yritys oli Pohjois-Euroopan ensimmäinen nestemäisen käsisaippuan ja permanenttinesteen kehittäjä. Depend on kasvanut tuntemattomasta paikallismerkistä maailmanvaikuttajaksi ja markkinajohtajaksi kynsilakanvalmistuksen sekä kulmien ja ripsien värjäystuotteiden saralla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Halmstadissa, missä tuotteet kehitetään ja valmistetaan.

Laaja tuotevalikoima

Dependin valikoimasta löytyy ylistettyjä klassikkoja, kuten Depend minikynsilakat, joita on saatavilla yli 60 eri värissä. Tuotevalikoima päivitetään säännöllisesti sesonkien ja trendien mukaan. Dependin silmätuotteet tarjoavat kaiken tarvittavan kulmakarvojen hoitoon, muotoiluun ja sävytykseen. Perfect Eye -sarja on voittanut useita palkintoja kulmatuotteillaan.

Trendien etulinjassa

Depend on sitoutunut innovaatioon ja kehitykseen, mikä näkyy niin uusissa kuin vanhoissakin tuotteissa. Tuotemerkin jännittävä tuotevalikoima pysyy ajan hermolla trendien etulinjassa. Tutustu Dependin tuotteisiin Nordicfeel:ssä ja löydä uusia suosikkeja!