0 Ostoskori

Ferrari


Ferrari

Ferrari on intohimoisen ja ylellisen elämäntavan ikoni. Arvot, joille Ferrari rakennettiin ovat samat tänä päivänä. Ferrarin tuoksut on jaettu kahteen osaan: Scuderia Ferrari ja Ferrari Cavallino. Tuoksut ovat moderneja, intohimoisia ja luonteikkaita.

3 tuotetta

Ferrarin miehekkäät tuoksut, deodorantit ja suihkugeelit

Ferrari symbolisoi intohimoa, korkeaa laatua ja saavutusta. Tuotemerkin historia kytkeytyy läheisesti Ferrarin karismaattisen perustajan Enzo Ferrarin rakkauteen moottoreita ja vauhtia kohtaan. Oltuaan kuljettajana Alfa Romeolle usean vuoden ajan alkoi Enzo Ferrari luoda omia kilpa-autoja, jotka tunnettiin kilpahevosen kaltaisesta lujuudesta. Pystyyn nouseva hevonen oli hyvän onnen symboli, jonka italialainen pilotti Francesco Baracca maalasi lentokoneensa kylkeen ensimmäisen maailmansodan aikana. Enzo Ferrari sai luvan käyttää pystyyn nousevaa hevosta ja luoda hevoselle kultainen kilpi, joka edustaa italialaista kaupunkia Modenaa.

Ferrarin menestys alkoi vuonna 1947, kun Ferrari 125 Sport auto voitti Grand Prix kilpailun Roomassa. Ferrarista tuli myös intohimoisen ja ylellisen elämäntavan ikoni. Arvot, joille Ferrari rakennettiin ovat samat tänä päivänä. Ferrarin tuoksut on jaettu kahteen osaan: Scuderia Ferrari ja Ferrari Cavallino. Tuoksut ovat moderneja, intohimoisia ja luonteikkaita sekä muistuttavat tunteista ja unelmista, jotka pystyyn nouseva hevonen herättää.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.