Foreo


Foreo

FOREO

FOREO on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2013. Sen tavoitteena on ollut luoda ihonhoitoratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointia. Heidän tähtäimenään on ollut mullistaa kauneudenhoitomaailmaa. FOREOn suosituimpia tuotteita ovat LUNA™ -sarjan kasvojenpuhdistuslaitteet, joiden innovatiivinen design sekä teknologia on palkittu useasti - jotka kaikki on räätälöity vastaamaan edistyksellisen ihonhoidon tarpeisiin.

79 Tuotteet

FOREO - ihonhoiton ja suuhygienian tuotteet

FOREO on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2013. Sen tavoitteena on ollut luoda ihonhoitoratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointia. Heidän tähtäimenään on ollut mullistaa kauneudenhoitomaailmaa. FOREO on toimintansa aikana voittanut yli 65 palkintoa ja nykyisin maailmalla myydään yksi FOREOn tuote, joka seitsemäs sekunti. 

FOREOn suosituimpia tuotteita ovat LUNA™ -sarjan kasvojenpuhdistuslaitteet, joiden innovatiivinen design sekä teknologia on palkittu useasti. LUNA™ 2 on innovatiivinen ihonhoitotuote, jossa on ultrahygieenistä silikonia, joka kanavoi eriasteista T- Sonic™ värähtelyä hellävaraisen tehokasta kasvojen puhdistusta sekä anti-age käsittelyä varten. Vuonna 2016 julkistettiin LUNA™-valikoiman päivitetyt ihonhoitolaitteet LUNA™ 2, LUNA™ mini 2, LUNA™ go sekä LUNA™ play -jotka kaikki on räätälöity vastaamaan edistyksellisen ihonhoidon tarpeisiin.

FOREOn valikoimassa on myös ISSA™ -sarja, joka pitää sisällään sähköhammasharjat ISSA™ Hybrid, ISSA™ mini sekä ISSA™ mikron, mutta myös IRIS™ -tuotteen, joka on saanut inspiraationsa perinteisestä aasialaisesta silmähieronnasta, joka myös taputtelee varovaisesti seerumin ja silmävoiteen silmänympärysten herkälle iholle.

Viimeisten vuosien menestys on nopeasti lisännyt tuotteiden kehitystä maailmalle ja nykyisin FOREOn tuotteita on myynnissä yli 40 maassa.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.