0 Ostoskori

Foreo

FOREOn tavoitteena on luoda ihonhoitoratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointia. Yrityksen tavoitteena on ollut mullistaa kauneudenhoitomaailmaa. FOREOn suosituimpia tuotteita ovat LUNA™ -sarjan kasvojenpuhdistuslaitteet, joiden innovatiivinen design sekä teknologia on palkittu useasti. FOREO on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2013. Toimintansa aikana se on voittanut yli 65 kansainväistä palkintoa ja nykyisin maailmalla myydään yksi FOREOn tuote joka seitsemäs sekunti.


FOREO – ihonpuhdistuslaitteet ja hammasharjat

FOREO on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2013. FOREOn tavoitteena on luoda ihonhoitoratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointia. Yrityksen tavoitteena on ollut mullistaa kauneudenhoitomaailmaa. FOREO on toimintansa aikana voittanut yli 65 palkintoa ja nykyisin maailmalla myydään yksi FOREOn tuote, joka seitsemäs sekunti. 

FOREOn suosituimpia tuotteita ovat LUNA™ -sarjan ihonpuhdistuslaitteet, joiden innovatiivinen design sekä teknologia on palkittu useasti. LUNA™ 2 on innovatiivinen ihonpuhdistuslaite, jonka ultrahygieeninen silikoni kanavoi eriasteista T- Sonic™ värähtelyä hellävaraisen tehokasta puhdistaen kasvot tehokkaasti. Vuonna 2016 julkistettiin LUNA™-valikoiman päivitetyt ihonhoitolaitteet LUNA™ 2, LUNA™ mini 2, LUNA™ go sekä LUNA™ play, jotka kaikki on räätälöity vastaamaan edistyksellisen ihonhoidon tarpeisiin.

FOREOn valikoimassa on myös ISSA™ -tuotesarja, joka pitää sisällään sähköhammasharjat ISSA™ Hybrid, ISSA™ mini sekä ISSA™ mikro. Lisäksi valikoimasta löytyy hierontalaite kasvoille: IRIS™ , joka on saanut inspiraationsa perinteisestä aasialaisesta silmähieronnasta. 

Viimeisten vuosien menestys on nopeasti lisännyt tuotteiden kehitystä maailmalle ja nykyisin FOREOn tuotteita on myynnissä yli 40 maassa.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.