Geir Ness

Geir Ness -tuotemerkki on täsmälleen sitä miltä se kuulostaa. Merkin perusti norjalainen hajuvesikauppias Geir Ness. Jo nuorena Geir päätti muuttaa Los Angelesiin ja seurata unelmaansa tulla näyttelijäksi. Hänen pohjoismainen ulkonäkönsä ja hurmaava murteensa herätti nopeasti huomiota enkelten kaupungissa, ja häneltä kysyttiin usein mistä hän on kotoisin sekä mitä tuoksuja on peräisin Norjasta.
Geir tajusi, että Norjalla ei ole omaa tuoksuaan, ja päätti tulla maailman ensimmäiseksi norjalaiseksi hajuvesivalmistajaksi. Hänen äitinsä Laila oli Geirille suuri roolimalli ja inspiraatio, ja siksi hänen ensimmäinen hajuvetensä sai nimen "Laila". Sitten hän loi miesten tuoksun nimeltään Geir – The Power of Norway, josta tuli myös suuri menestys.


Laila - The Essence of Norway
Norjan luonnon vuorten, vuonojen ja kasvillisuuden inspiroima Laila-tuoksu on kuin "Norja pullossa". Raikas ja luonnollinen tuoksu, joka sisältää luonnollisia öljyjä ja laventelia. Hajuvesi ei sisällä synteettisiä lisäaineita ja se sekoittuu ihosi omien öljyjen kanssa, jolloin tuoksu pysyy raikkaana koko päivän.


Geir - The Power of Norway
Geir on raikas ja luonnollinen tuoksu, joka perustuu metsälehtien, yrttien ja laventelin luonnollisiin öljyihin. Puhdas ja maskuliininen tuoksu, josta on vaikea olla pitämättä.