Huxley

Eteläkorealainen Huxley valmistaa ihonhoitotuotteita modernin elämäntyylin rasittamalle iholle. Huxleysta tuli lähes yhdessä yössä yksi puhutuimpia korealaisia kosmetiikkamerkkejä sen rantauduttua myyntiin yhdysvaltalaiselle, korealaista kosmetiikkaa myyvälle sivustolle. Kulttimaisen tuotemerkin saama suosio yllätti kaikki ja Huxley-tuotteet olivat jatkuvasti myyty loppuun. Nyt suosittu tuotesarja on rantautunut myös Suomeen!

Huxley pakkaa tuotteensa minimalistisen tyylikkäisiin pakkauksiin ja uskoo valtavirrasta poiketen, että vähemmän on enemmän. Uljas uusi maailma -tieteisromaanista ja sen kirjoittajasta Aldous Huxleysta nimensä saanut tuotemerkki uskoo, etteivät parhaat asiat tule koskaan mukavuusalueilta ja Huxleyn aktiiviaineta saadaankin mm. aavikolta, vuoristosta ja meren syvyyksistä.

Huxley hyödyntää ihonhoitotuotteissaan viikunakaktuksen siemenistä puristettua öljyä, joka tunnetaan sekä tehokkaasti kosteuttavasta vaikutuksestaan että runsaasta antioksidanttipitoisuudesta. ECOCERT-sertifioidut viikunakaktuksen käsin valitut siemenet kerätään Marokon Saharasta ja ne kylmäpuristetaan, jotta niiden ihoa hoitavat ominaisuudet saadaan säilymään parhaiten. Yhden öljylitran tuottamiseen tarvitaan noin miljoona siementä. Viikunakaktuksen öljy on jo vuosia ollut berberi-heimon naisten suosima tehoaine, joka auttaa heidän ihoaan säilymään Saharan aavikon kuivassa ja kuumassa, iholle ankarassa ilmastossa.

Aloita tutustuminen Huxley-tuotteisiin esimerkiksi merkin tähtituotteilla: Extract It Toner -kasvovesi, Oil Essence -kasvoöljy ja Fresh and Moisture -kosteusvoide auttavat pitämään huolen, että ihon kosteus on aina täydellisen tasapainossa.

21 Tuotteet
Huxley
Eye Cream; Concentrate On
30 ml
(13)
Huxley
Sleep Mask; Good Night
120 g
(2)
Huxley
Cream; Fresh and More
50 ml
Huxley
Cleansing Foam
Be Clean, Be Moist 100 g
Huxley
Cream; More Than Moist
50 ml
(3)
Huxley
Cream; Anti-Gravity
50 ml
Huxley
Priming Essence; Radiance Layer
30 ml
(1)
Huxley
Oil Essence
30 ml
(4)
Huxley
Cream; Glow Awakening
50 ml
(1)
Huxley
Scrub Mask; Sweet Therapy
120 g
Huxley
Cleansing Water; Be Clean, Be Moist
200 ml
(10)
Huxley
Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist
200 ml
Huxley
Hand Cream; Moroccan Gardener
30 ml
Huxley
Body Lotion; Moroccan Gardener
300 ml
-20%
Huxley
Conditioning Essence; Reframe
60 ml
Huxley
Essence; Brightley Ever After
30 ml
(1)
Huxley
Essence; Grab Water
30 ml
Huxley
Sense of Balance
Oil Mist 35 ml
Huxley
Sun Essence; Stay Sun Safe SPF50+ PA++++
SPF50+ PA++++ 50 ml
(9)
Huxley
Toner; Extract It
120 ml
Huxley
Cleansing Oil
Be Clean, Be Moist 200 ml