Kenzo-hajuvesi

Kenzo on luksusmuotibrändi, joka on tunnettu kauniisti laskeutuvista kankaista ja harmonisista, japanilaistyylisistä luomuksista. Kenzo-vaatemerkin perusti vuonna 1970 suunnittelija Takada Kenzo, joka yhdisti muotoilussaan perinteistä japanilaista tyyliä luontoon ja monikulttuurisiin yksityiskohtiin.

Kenzo on julkaissut hajuvesiä lähestulkoon merkin perustamisesta asti ja nykypäivänä tunnetuin Kenzo-tuoksu lienee unikonkukkakuvioinen Flower by Kenzo. Tämä mittavan tuoteperheen ympärilleen saanut parfyymi tuli markkinoille vuonna 2000 ja on siten leimallisesti juuri tuon aikakauden ilmentymä. Flower by Kenzo on erityinen sekoitus orvokin ja ruusun kukkia, jotka yhdistyvät pehmeään vaniljaan, myskiin ja suitsukkeeseen. Lempeät, voimakkaan kuuloiset tuoksut tuovat hajuveteen puuterisen nuotin, jota kukkaisuus raikastaa sopivasti. Juuri erikoinen tuoksuyhdistelmä onkin tehnyt Flower by Kenzosta klassikon!

Kenzo uudistuu jatkuvasti myös hajuvesien saralla ja klassinen Flower by Kenzo -tuoksulinja onkin saanut rinnalleen Flower In The Air -hajuveden, joka samalla uudistaa ja tekee tunnetuksi klassikkotuoksun perinnettä. Tällä kertaa unikonkukka koristaa vain pullon korkkia ja kukkien lisäksi tuoksuun on lisätty vadelmaa ja pippuria, jotka tekevät Flower In The Air -tuoksusta valloittavan. Moderni, kevyt tuoksu suorastaan yllättää!