0 Ostoskori

Kerstin Florian


Kerstin Florian

Kerstin Florian

Luonnolliset ainesosat. Edistyksellinen koostumus. Fantastinen lopputulos. Kerstin Florianin visio on luoda “hyvinvoiva maailma”. Jakaakseen julistustaan terveellisemmästä elämäntyylistä ja ihon hyvinvoinnista yhdistää Kerstin luonnon, teknologian ja modernin innovaation parhaat puolet tuotteissaan. Inspiraationsa hän saa hoitavasta kylpylätraditiosta. Tuotevalikoimasta löytyy shampoita, saippuoita, suihkuvoiteita, hiustuotteita ja paljon muuta.

Suosikit
45 Tuotetta

Kerstin Florian

Kerstin Florianin visio on luoda “hyvinvoiva maailma”. Hän saa inspiraationsa kylpyläelämän voimasta tuoda hyvinvointia ja kauneutta ihmisten jokapäiväiseen elämään. 

 

Ruotsalainen kasvatuksensa kautta Kerstin ymmärsi, kuinka vankka yhteys vartalolla ja mielellä, hyvällä energialla ja terveydellä, ympäristöllä ja hyvinvoinnilla on. Kaikki tämä yhdistyy luontoon, mistä kaikki saa alkunsa.

 

Jakaakseen julistustaan terveellisemmästä elämäntyylistä ja ihon hyvinvoinnista yhdistää Kerstin luonnon, teknologian ja modernin innovaation parhaat puolet tuotteissaan. Inspiraationsa hän saa hoitavasta kylpylätraditiosta.

 

Tuotteet

Luonnolliset ainesosat. Edistyksellinen koostumus. Fantastinen lopputulos.

 

Kerstin Florianin tuotteet ja hoidot yhdistävät holistisella tavalla kylpyläterapiaa ja luonnon hoitavia raaka-aineita. Tuotteet saavat inspiraationsa uskosta siihen, että ulkoinen kauneus on heijastus sisäisestä terveydestä. 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.