Lancaster

365 päivää vuodessa. 365 mahdollisuutta pitää ihosta huolta.

Lancaster on kymmenien vuosien ajan omistautunut ehkäisemään ikääntymisen merkkejä iholla. Lancaster-laboratoriot ovat kartoittaneet kaikki ihon hapettumista ja vanhenemista aiheuttavat ympäristötekijät. Ihoa kuormittavia, ympäristöllisiä haittoja ovat muun muassa aurinko, saasteet, stressi ja ilmaston vaihtelu. Lancaster on selvittänyt, että ympäristön syytä on noin 80% ikääntymisen näkyvistä merkeistä iholla. Siksi Lancaster on panostanut ihoa suojaaviin tuotteisiin, jotka minimoivat ympäristön vaikutuksen.

Lancaster Sun Beauty on ihonhoitosarja, joka suojaa ihoa paitsi haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä, myös infrapunasäteilyltä. Lancaster-tuotteissa on ihanan pehmeä, hyvin levittyvä koostumus ja tasainen suojakerroin. Lancaster tarjoaa parhaan suojan iholle ja auttaa saamaan nuorekkaan, hehkuvan ihon.

Muut Lancaster-aurinkotuotteet on jaoteltu käyttötarkoituksen mukaan. Lancaster Sun Sport on tarkoitettu urheilijoille ja auringossa hikoileville, jotka toivovat aurinkosuojaltaan vedenkestävyyttä ja nopeaa imeytymistä. Lancaster Bronzing Beauty -tuotteet puolestaan tuovat iholle välittömästi luonnollisen, kuulaan ja terveen sävyn ilman itseruskettavia ainesosia samalla kun ne aktivoivat ihon omaa rusketusprosessia. Lancaster Tan Optimizer- ja Tan Deepener -tuotteet pidentävät rusketuksen kestoa ja syventävät väriä.

Oli elämäntyylisi mikä tahansa, Lancaster suojaa ihosi täydellisesti 365 päivää vuodessa!