0 Ostoskori


Lancôme – ikonista kauneutta ja laadukkaita meikkejä

Lancôme kehittää tuotteita, jotta ne tuntuisivat jokaiselle tuotteita käyttävälle naiselle tarpeellisilta ja merkityksellisiltä. Armand Petijean perusti Lancômen Ranskassa vuonna 1938, jolloin yritys keskittyi tuoksuihin. Vielä tänäkin päivänä Lancôme kehittää avantgardistisia, naisellisia ja hienovaraisia tuoksuja naisille ympäri maailmaa. Löydät Nordicfeeliltä hyvin tunnettuja tuoksuja kuten Trèsor, Hypnôse, ô de Lancome ja La Vie Est Belle.

Vuodesta 1964 alkaen Lancômen on omistanut L´Oréal ja Lancômesta on kehittynyt yksi konsernin suurimmista tuotemerkeistä, kun otetaan huomioon ylelliset kosmetiikka-, ihonhoito-, vartalonhoito- ja aurinkosuojatuotteet.

Lancôme valitsee huolellisesti naiset, joiden he kokevat ruumiillistavan merkin voimaa ja lämpöä. Lancômen lähettiläiden joukosta löydät näyttelijöitä kuten Julia Roberts, Kate Winslet, Penelope Cruz, Anne Hathaway ja Emme Watson, joitakin mainitaksemme. Ruotsalainen Isabella Rossellini, elokuvaikoni Ingrid Bergmanin tytär, oli parfyymitalon mallina neljäntoista vuoden ajan. Nykyään Isabella Rossellinin tytär Elettra Rossellini Wiedamann on yksi yrityksen malleista.

Lancôme ei tee yhteistyötä vain elokuva-alan suurimpien kanssa. Lancôme kääntyy  maailman suurimpien valokuvaajien puoleen, kuten Herb Ritts, Anne Leibovitz, Mario Testino. Myös tunnetut meikkitaiteilijat yhdistetään Lancômeen ja he auttavat esittelemään uusia tuotteita ja värejä tuleviin sesonkeihin. Meikkitaiteilija Fred Farrugia loi 13 kokoelmaa Lancômelle, joista Juicy Tube oli hänen menestynein tuotteensa.  Se oli ensimmäinen tuubissa oleva huulikiilto, joka vuonna 2000 julkaistiin kauneusalalla. Nykyään tuubissa olevia huulikiiltoja on useimpien kosmetiikkayritysten perusvalikoimassa.

Tutustu Nordicfeelin Lancôme-valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Tuote on siirretty ostoskärryyn.