Löwengrip


Löwengrip

Löwengrip

Löwengrip

Jo 6 vuotta sitten Isabella Löwengrip lanseerasi hänen ensimmäisen hius- ja ihonhoitotuotesarjan. Tuotteet ovat samaan aikaan hellävaraisia ja sisältävät tehokkaita aktiivisia ainesosia jotka antavat merkittäviä tuloksia.

Valmistus tapahtuu Ruotsissa, niin tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti kuin mahdollista, ja tietysti takaamalla hyvät työehdot. Testaa suosittua deodoranttia,
Count On Me
, tai fantastista kuivashampoota, Good To Go Dry Shampoo!

57 Tuotteet

Löwengrip - LCC

Isabella Löwengrip on tunnettu yrittäjä, bloggaaja sekä kauneusintoilija, joka 6 vuotta sitten aloitti tuotemerkin Löwengrip Care & Color. Pitkäkestoiset tulokset yhdistettynä hellävaraisiin ainesosiin puuttuivat markkinoilta kokonaan, ja siksi siitä tuli johtava osa koko sarjalle. Kehitys on ollut nopeaa ja kolmesta tuotteesta, ensimmäisen lanseerauksen jälkeen, saatavissa on jo 50 eri tuotetta. Aluksi, tarjolla oli vain vartalonhoitotuotteita, kun taas nyt Isabella Löwengrip panostaa täysin rinnoin kasvojen-, ihon-, sekä hiustenhoitotuotteisiin. Tuotemerkki on tänä päivänä hyvin tunnettu ja hyvin arvostettu markkinoilla. Erityistä tuotteille on, että ne valmistetaan Ruotsissa, ja ne sisältävät valittuja ainesosia ja tuotekehittely tapahtuu alusta alkaen. 

Nyt, 6 vuotta myöhemmin, vaihtaa Löwengrip Care & Color (LCC) nimensä Löwengrip:iksi. Tuotemerkki kehittyy koko ajan ja samaan aikaan yhtiö satsaa ulkomaanmarkkinoille leviämiseen. Uusi Löwengrip on saanut uuden muotoilun, ja se käyttää vaaleita ja himmeitä värejä heidän tyylipuhtaassa muotoilussaan. Uusi Löwengrip on suurilta osin kehitetty perustuen lukijoilta tulleisiin palautteisiin ja dialogiin lukijoiden kanssa, sillä blogilla on yli miljoona vierailijaa viikossa. Isabella selittää, että he vastaanottavat mielipiteitä, ideoita ja toiveita, joita lukijoilla on. Tällä tavoin tuotemerkki saavuttaa käyttäjät ja se on kehitetty asiakkaiden avulla asiakkaille. Tuotteiden tuoksut ovat yksi Löwengripin tuotteiden tunnusmerkeistä, ja se on tuotteiden punainen lanka. Jokaisessa tuotteessa on latvatuoksu, sydäntuoksu ja juurituoksu aivan kuten parfyymeissä. 

Me NordicFeel:illä olemme ylpeitä jälleenmyyjiä, ja meiltä löydät koko Löwengrip- tuotesarjan. Löwengrip Count On Me- deodorantti on jättimenestys, ja se on ollut sellainen alusta alkean. Erityistä tässä deodorantissa on sen nopea imeytyminen ihoon. Samalla tuote kosteuttaa ja rauhoittaa lotuksen, bergamottin, ruusun ja orvokin tuoksun avulla. Löwengrip kuivashampoo on tunnettu, ja se on voittanut monia palkintoja ja huomionosoituksia olleessaan paras kauneudenhoitotuote Ruotsissa, Virossa ja Suomessa. Aine imeytyy ylimääräiseen rasvaan hiuspohjassa ja jättää hiukset raikkaiksi ja puhtaan tuntuisiksi. Ota myöskin Löwengripin ripsiväri joka on kehitytty antamaan tuuheutta, kestämään pitkään ja antamaan intensiivisen katseen. 
Uusi Löwengrip on jaettu erilaisiin sarjoihin. Hiustenhoitosarja LONG LASTING on kehitetty olemaan suojaava ja pehmentävä. BLONDE PERFECTION on sinulle, joka haluat saavuttaa täydellisiä vaaleita sävyjä hiuksiisi, ja THE CURE on kehitetty haavoittuneille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. ANTI-DANDRUFF rauhoittaa kuivaa ja ärsyyntynyttä hiuspohjaa sen hellävaraisten ainesosien avulla. Ihonhoitotuotteet on myös jaoteltu sarjoihin kuten ADVANCED SKIN CARE,  ja sinulle joka haluat aktiivisia ainesosia ja nopeita tuloksia kuten CLEAN & CALM. 

”Uusi Löwengrip on täällä pysyäkseen – myös tulevaisuudessa”  - Isabella Löwengrip
 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.