Million Dollar Tan


Kategoriat
  • Itseruskettavat (2)
Hinta
-
Uutuudet
  • Viime kuukaudelta
  • Viimeiseltä 3 kuukaudelta
Merkki
  • Million Dollar Tan
  • Million Dollar Tan (2)
Väri
  • Keskivaalea (1)
  • Tumma (1)
Sustainable Beauty
  • Vegaaninen (2)
Luokitus
Million Dollar Tan

Million Dollar Tan

Huolimatta siitä valmistaudutko punaisen maton parrasvaloihin vai vain spontaaniin selfieen – anna ihollesi kuninkaallista hoitoa, jota se ansaitsee Million Dollar Tanin itseruskettavien avulla. Tuotteet antavat tarvittavaa lisäystä ihon rusketukseen luomalla kauniin, pronssinhohtoisen ihon. Raikas rusketus, joka antaa ihosi hehkua. Tuotteet sisältävät kosteuttavia ominaisuuksia, jotka tekevät ihostasi raikkaan ja hehkuvan.

2 Tuotetta

Million Dollar Tan

Ennen itseruskettavan käyttöä:

Tekorusketusten ohjeet ovat samat riippumatta siitä valmistaudutko spray-rusketukseen kauneussalongissa vai käytätkö itseruskettavaa kotioloissa. Ainoa ero on siinä, että Tan Icon tuotteiden avulla näet valmiiksi tuotevärin perusteella minkä värinen rusketus itseruskettavasta tuotteesta jää iholle levityksen jälkeen (tämän vuoksi väri saattaa tahrata hieman, ennen kuin peseydyt ensimmäisen kerran levityksen jälkeen). Cabana Tan tuotteet ovat läpinäkyviä/valkoisia levitettäessä eivätkä täten värjää vaatteitasi.

· Odota vähintään 6 tuntia ennen peseytymistä. Jos voit odottaa 8-10 tuntia tulee lopputuloksesta vielä parempi.

· Ensimmäinen väri voi tahrata vaatteitasi, kunnes peseydyt. Jos vaatteisiin ilmestyy tahroja, lähtee ne helposti pois 30 asteen pesulla. Me suosittelemme, että käytät tummia ja väljiä vaatteita itseruskettavan tai suihkurusketuksen jälkeen.

· Voit itse päättää mitä pidät päällä suihkurusketuksen aikana, useimmat käyttävät boksereita/pikkuhousuja.

· Sinun tulee välttää treenausta, hikoilua ja tiskausta muutama tunti suihkurusketuksen jälkeen. Nämä aktiviteetit voivat aiheuttaa rusketuksen peseytymisen tai valumisen pois tietyiltä alueilta.

· Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme, että peset, ajelet ja kuorit ihosi ennen käsittelyä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

· Jos sinulla on suihkurusketus pohjalla aikaisemmasta käsittelystä, voit kuoria ihon (esim Body Buffer tuotteen avulla), jotta saat kuorittua pois rusketuksen jäämät ja helpottaaksesi tasaisen ja kauniin rusketuksen luomista.

 

Pidennä rusketuksen kestoa:

Paras tapa pidentää rusketuksen kestoa on ihon kosteutuksen ylläpitäminen.

· Älä käytä tuotteita, jotka sisältävät Alpha Hydroxy Happoja, nämä tuotteet kuorivat ihoa ja häivyttävät rusketustasi.

· Pitkät kylvyt ja kloorialtaat nopeuttavat ihosi kuoriutumista.

· Ylläpidä ammattilaisen tekemää suihkurusketusta Tan Icon tai Cabana Tan tuotteiden avulla.

 

On aika esitellä kaunista rusketustasi!

Tuote on siirretty ostoskärryyn.