MOOD

Onko aika muuttaa hiusväriä? MOODin hiusvärin avulla voit helposti värjätä hiukset kotona ja saada ammattilaistasoinen lopputulos. MOODin hiusvärit löytyvät useista eri sävyistä vaaleasta tummaan. Valikoima sisältää myös vaalennusaineet, jotka löytyvät sekä kylmissä että lämpimissä sävyissä. MOOD-vaalennus voi vaalentaa hiuksesi jopa 8 sävyä vaaleammiksi. Testaa suosittua MOOD Pearl Blonde -hiusväriä! MOOD Pearl Blonde vaalentaa hiuksesi jopa 3 sävyä vaaleammiksi antaen hiuksillesi upean kylmän sävyn. Kaikki merkin hiusvärit sisältävät hoitavia ja syvävaikuttavia ainesosia, jotka sekä hoitavat että antavat kiiltoa. 

Kiiltävät hiukset MOOD-hiusvärien avulla

MOOD-hiusväri on suosittu valinta, sillä saat korkealaatuisen tuotteen hyvään hintaan. Valitse laajan värivalikoiman joukosta mieleisesi hiusväri aina vaaleimmasta blondista sävystä tummimpaan mustaan sävyyn. Hiusvärit ovat kestovärejä ja ne peittävät hyvin myös harmaat hiukset.

Kiiltävät hiukset MOOD-vaalennuksen avulla

MOOD-vaalennuksen jälkeen hiuksista ei tule kiillottomat ja kuivat, vaan pikemminkin päinvastoin. MOODin vaalennustuotteet sisältävät uniikin multiteknologian, joka antaa hiuksillesi luonnollisen värin sekä kiillon. Pearl Blonde vaalentaa ja vahvistaa hiuksia. Se peittää tehokkaasti myös harmaat hiukset. Vaalennusaine sekoitetaan geelin kanssa, joka tekee siitä helposti levittyvän.

Osta MOOD-hiusväri pitkäkestoisen tuloksen saamiseksi

Huolimatta siitä minkä värin tai sävyn valitset MOOD-hiusväreistä, voit aina luottaa siihen, että lopputulos ei ole paitsi upea vaan myös pysyvä. kestovärin ei tule kulua pois muutaman pesun jälkeen. MOOD-hiusvärit peittävät harmaat hiukset 100%:sti. Pehmentävä koostumus jättää hiukset hyvinvoiviksi ja sileiksi. 

Meiltä löytyy laaja valikoima MOOD-hiusvärejä

Nordicfeeliltä löydät laajan väriskaalan MOOD-hiusvärejä. Valikoimassamme on kaikki sävyt vaaleista tummanruskeaan ja mustaan hiusväriin. Kokeile MOOD Intensive Copper tulisen hiusvärin saamiseksi tai MOOD Black Violet mustien lilaan vivahtavien hiusten saamiseksi.