0 Ostoskori

MuglerMugler tuoksut ja kosmetiikka

Muglerista kasvoi 1980 -90 -luvuilla yksi maailman tunnetuimmista muodin luojista. Tuolloin hän saavutti ikonisen statuksensa aloitettuaan yhteistyön alan suurten nimien kanssa. Hän käyttää mallistoissaan viittauksia 1930-40 -lukujen muotiin esimerkiksi klassisissa korseteissa, leveissä olkapäissä ja materiaaleissa kuten vinyylissä, muovissa, turkiksissa ja silkissä. Muglerin tyyli näyttäytyy tummana ja sensuellina mikä on osasyy siihen että hän poikkeaa massoista. Vatteiden luomisen lisäksi Mugler työskentelee myös stylistinä, valokuvaajana sekä elokuva-ja video-ohjaajana. 
Hänen ikoniset siniset tähtensä ovat aina hätkähdyttävien muotiluomusten taustalla. Sama symboli on seurannut myös tuoksukokoelmaan. Muglerin tunnetuin tuoksu Angel on varmasti sellainen jonka kaikki tuntevat. Muita malliston tuoksuja ovat  A*Men, A*Men Pure Malt sekä Alien. Muut tuoksutuotteet kuten vartalovoide sekä naisten deodorantti sopivat niin arkipäiviin kuin hienompiinkin tilaisuuksiin. Mugler valmistaa hajuvesiä naisille ja miehille. 
 

Mugler – sensaatiomainen tuoksu

Thierry Mugler syntyi Strasbourgissa Ranskassa vuonna 1948. Hän loi ensimmäisen oman mallistonsa 25-vuotiaana ja perusti sen jälkeen omaa nimeään kantavan muotitalon. Hän loi ensimmäisen haute couture -mallistonsa vuonna 1992.
Hän on myös ohjannut George Michaelin videon ”Too Funky” vuonna 1992 jossa supermallit Eva Herzigova, Linda Evangelista, Emma Sjöberg, Tyra Banks ja monet muut esittelivät Muglerin luomuksia. Hän on luonut yhden tunnetuimmista lava-asuista Beyoncé Knowlesille.
Hän jätti oman muotitalonsa vuonna 2002 käynnistäen samalla oman tiensä hajuvesiteollisuudessa.

Muglerin hajuvesiä kuvaillaan yksinkertaisesti kauniiksi, ihmeellisiksi ja sen pulloja erityisiksi. Kerta toisensa jälkeen ne yllättävät ja hämästyttävät! 
Tunnetuin on epäilemättä Angel, joka julkaisustaan lähtien vuonna 1992, on pysynyt aivan yhtä suosittuna nykypäivään asti. Sininen tähti koristelee kauniisti läpikuultavaa pulloa. 
Yritys käyttää hieman kummallisia ainesosia kuten kahvipapuja, myskiä sekä viskiä hajuvesissään luodakseen maskuliinisia ja dominivia nyansseja.  Muglerin hajuvedet puhuttelevat naisia ja miehiä paljastamalla erityisen tunteen joka pitää yllä ylellisyyttä.
Koko Muglerin tuoksukokoelma yhdistää hedelmäisiä kukkia kuten jasminia ja appelsiinia jota seuraa kashmirpuun ja valkoisen amberin tuoksut. Parasta Muglerin tuoksuissa on se että tuoksut tuovat esille toisiaan yksitellen. Valmistusprosessi sisältää monia sensuelleja ainesosia jotka antavat tuoksulle luonnetta ja herättävät tunteita.
 

Tuotteiden kauneus on niin ihailtavaa että niillä on hyvä koristella koko kotinsa. Siitä huolimatta että Muglerilla on monia erilaisia tuoksuja, niillä on on myös yksi yhdistävä ominaispiirre; ne pysyvät iholla pitkään niin naisilla kuin miehilläkin. Jos haluat hemmotella itseäsi, sopivat Muglerin tuoksutuotteet sinulle! Uskalla kokeilla itse!

 

 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.