Naomi Campbell -hajuvesi


Kategoriat
 • Naisten hajuvedet (6)
Hinta
-
Uutuudet
 • Viime kuukaudelta
 • Viimeiseltä 3 kuukaudelta
Merkki
 • Naomi Campbell
 • Naomi Campbell (6)
Tuotetyyppi
 • EdT (4)
Ominaisuudet
 • Julkkistuoksut (2)
Koko
 • 30 ml (4)
 • 50 ml (2)
Luokitus
 • (3)
Tuoksuperhe
 • Kukkainen (3)
 • Itämainen (2)
6 Tuotetta

Naomi Campbell tuoksut ja kosmetiikka

Naomi Campbell on äänestetty People´s Magazinessa yhdeksi maailman kauneimmista ihmisistä. Hän on tunnettu valokuvamalli, kirjailija, näyttelijä ja laulaja. Hänen nimensä saa meidät usein ajattelemaan tositvsarjaa The Face, mutta hänet tunnetaan catwalkien supermallina ja hohdokkaasta elämästään. Hänen diivamainen olemuksensa on ollut aina läsnä muotialalla ja hänet on aina koettu sensuelliksi, mystiseksi ja viehättäväksi.
Naomi Campbell lanseerasi ensimmäisen oman naisten tuoksunsa omala nimellään vuonna 2000. Hän oli ensimmäinen malli joka loi oman julkkistuoksunsa, jonka jälkeen monet seurasivat hänen esimerkkiään. Tasaisin väliajoin tuoksukokoelma on saanut uuden seuraajan. Wild Pearl, Pret-A-Porter, Queen Of Gold ja viimeisin At Night ovat kaikki tunnettuja tuoksuja. Hän on itse kuvannut tuoksujaan hypnoottisiksi ja haluttaviksi. Tässä on yksi vaihtoehto heille jotka pitävät jumalallisena diivana olosta!

 

Naomi Campbell – sensuelleja ja upeita tuoksuja sinulle 

 

Hänet havaittiin jo 15-vuotiaana ja sen jälkeen hän on koristanut Vougen, Ellen ja Time Magazinen kansikuvissa, muutaman mainitaksemme. 
Naomi syntyi Lontoossa vuonna 1970 ja on vuodesta 1991 ollut yksi niistä ”kuudesta suuresta” tunnetuimmasta valokuvamallista maailmassa, joita hänen lisäkseen ovat Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Linda Evangelista ja Kate Moss.    Muistamme heidät kaikki 90-luvun Michael Jacksonin ja George Michaelin musiikkivideosta. Se oli vallankumouksellinen video joka antoi muotimaailmalle aivan uudenlaisen statuksen. Mallit pystyivät tehdä paljon muutakin kuin catwalkeja ja näyttämään kauniilta. 
Naomi on tehnyt myös paljon hyvää ja kamppaillut tummaihoisten oikeuksien puolesta. Nelson Mandela koki hänet kuin omaksi lapsenlapsekseen sen jälkeen kun hän vaikutti suuresti Mandelan lastensäätiössä. 


Hänen vetovoimansa on esillä tuoksukokoelmissa jotka loistavat ylellisyyttä ja glamouria. Naomi Campbellin kukkaiset ja modernit tuoksut sisältävät muun muassa magnoliaa, kookosta, mandariinia, kieloa ja ruusua. Ne ovat upeita luonnon kokonaisuuksia joiden valmistamisessa ja suunnittelussa hän on ollut mukana. 
Siinä että Naomi liitetään menneisiin jumalattariin, ei ole mitään uutta. Tämän yhteyden hän näyttää avoimesti Queen of Gold -sarjassa jossa mustaviininmarjavoide, passionhedelmä, tähtijasmiini, fresia ja ruusunlehdet ovat tuotannon keskiössä. Naomin tuoksuja voidaan kuvailla kuin yötä ulkona, jossa yö on vasta alkua. Tuoksu jättää uniikin jäljen itsestään paljon senkin jälkeen kun juhlat ovat jo loppuneet. On todella tärkeää pystyä olemaan sensuelli, mystinen ja kaunis samaan aikaan. On todellinen taito pystyä ilmaisemaan tätä tunnetta tuoksumallistoissa, ja siinä Naomi on onnistunut.     


Kaikki naiset unelmoivat voivansa olla supermalleja tavalla tai toisella. Naomi Campbellin tuoksujoukko antaa sinulle tämän mahdollisuuden. Monipuolinen valikoima auttaa sinua ilmaisemaan mystiikkaa ja opettaa sinua viettelyn tekniikoissa. Voit helposti tilata Naomin tuoksuja ja tarvikkeita NordicFeeliltä. Koe itsesi supermalliksi joka päivä! 
 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.