OB


Kategoriat
  • Kuukautissuojat (7)
  • Ihonhoito (3)
Hinta
-
Uutuudet
  • Viime kuukaudelta
  • Viimeiseltä 3 kuukaudelta
Merkki
  • OB
  • OB (7)
Luokitus
OB tamponit

Ob- tamponit

O.b perustettiin 1940-luvulla ja nimi tulee saksalaisesta sanasta “ohne binde” joka tarkoittaa “ilman sidettä”. Visiona oli aina parantaa naisten arkipäivää ja tänään tuote on yksi suosituimmista merkeistä markkinoilla. Ob- tamponit on suositeltu helposti käytettäviksi mutta antamaan täydellisen suojan, niin, että tunnet itsesi suojatuksi missä ja milloin vain. 90% raaka-aineista joita tuotteessa käytetään tulee uusiutuvista lähteistä.

7 Tuotetta

Ob tamponit

Ob-tamponeja löytyy eri kooissa ja löydät tamponin joka sopii juuri sinulle. Suunniteltu helppokäyttöiseksi ja mukavaksi sekä antamaan maksimaalisen suojan, jotta tunnet turvallisen olen missä vain ja milloin vain.

ob- tamponit - koot

Ob- tamponeja löytyy eri kooiassa ja löydät juuri sinulle sopivan. Eri kooilla on kaikill eri imukyky. Se, minkä tamponin valitset riippuu siitä, kuinka paljon vuodat kuukautistesi aikana. Tämän takia tamponeja on eri koissa, jotta löydät sopivan juuri sinulle ja sinun kuukautillesi.

 

ob- tamponi mini

ob ProConfort Mini- tamponi on pieni ja kevyt. Tämä tamponi sopii sinulle, jolla on vähäiset vuodot tai sinulle joka käytät tamponia ensimmäistä kertaa. ob ProComfort Mini tulee keltaisessa pakkauksessa.

 

Ob- tamponit sininen

ob ProComfort Normal- tamponi sopii sinulle, jolla on kohtalaista vuotoa. Ob ProComfort Normal tulee sinisessä paketissa.

 

Ob- tamponi - rosa

Ob ProComfort Super- tamponi sopii sinulle, jolla on kohtalaisesta runsaaseen oleva vuoto. Ob ProComfort Super tulee roosanpunaisessa pakkauksessa.

 

Ob tamponit - vihreä

Ob ProComfort Super Plus tamponi sopii sinulle, jolla on runsasta tai todella runsasta vuotoa. Ob ProComfort Super Plus tulee vihreässä pakkauksessa. 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.