weDo

weDo/Professional on uusi ekologinen hiustenhoitosarja, joka tarjoaa laajan valikoiman vegaanisia ja cruelty-free -tuotteita 100% kierrätettävissä pakkauksissa. Jokainen tuote on kehitetty yhteistyössä ammattitaitoisten hiustenhoitolaboratorioiden tutkijoiden sekä kampaajien kanssa ja suunniteltu ammattikäyttöä silmällä pitäen ja minimalistisella tavalla. Jotkut tuotteet ovat hybridituotteita ja niitä voidaan käyttää myös vartalolle. 

weDo:n lupaus on olla mahdollisimman puhdas, eettinen, luonnollinen ja kestävä. Ostamalla weDo:n tuotteita teet hyvää itsellesi, hiuksillesi ja planeetallemme. Raaka-aineista 94-99,7 % on luonnosta saatuja. Ainoastaan hajusteet ja säilöntäaineet ovat synteettisiä. Tuotteet ovat täysin vegaanisia, jonka tunnuksena on The Vegan Society -sertifikaatti. Tuotteissa käytetään aktiiviaineina luomulaatuista, fermentoitua bambunlehti-uutetta, rooibosta sekä luomulaatuisia murumuru ja cupuacu -voita, joilla on UEBT:n hyväksyntä, eli Reilun kaupan sertifikaatti. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja siitä tunnuksena on Cruelty Free International -sertifikaatti. Eläinkokeettomuuden nojalla tuotteita ei viedä Kiinaan.

WeDo

Nordicfeel esittelee ylpeänä weDo-hiustenhoitosarjan, joka yhdistää laadun, eettisyyden ja tehokkuuden. Nauti terveistä ja hyvinvoivista hiuksista ekologisella ja vegaanisella lähestymistavalla.

Laaja valikoima tehokkaita tuotteita

Tutustu Nordicfeel:n kattavaan weDo-hiustenhoitotuotteiden valikoimaan, josta löydät tehokkaat shampoot, hoitoaineet ja hiusnaamiot. Jokainen tuote on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa hiuksillesi, samalla kunnioittaen ympäristöä ja eläinkuntaa.

Hemmottelua ja hyvinvointia

Ota askel kohti terveitä ja kauniita hiuksia valitsemalla weDo-hiustenhoitosarjan tuotteet Nordicfeel.fi:stä. Hemmottele hiuksiasi luonnollisilla ja kestävillä ratkaisuilla, jotka tekevät hyvää sekä sinulle että ympäristölle.

Tee valinta, joka merkitsee

Tutustu weDo-hiustenhoitosarjaan ja tee valinta, joka kunnioittaa sekä hiuksiasi että ympäristöä. Tilaa Nordicfeel.fi:stä ja nauti ekologisesta ja vegaanisesta hiustenhoidosta jo tänään!