Luokat
Suodatin

Bulldog

18 tuotteita alkaen  Bulldog

Bulldog luonnonmukaiset miesten ihonhoitotuotteet

Bulldog on todella suosittu tuotemerkki, joka keskittyy täysipainoisesti miehiin. Vuonna 2005, jolloin perustaja Simon Duffy päätti käynnistää Bulldogin toiminnan, ei ollut olemassa melkein mitään luonnollisia ihonhoitotuotteita miehille. Tämä hämmästytti Simonia, joka alkoi heti etsiä hyviä tuotteita, jotka sisältäisivät luonnollisia ainesosia. Etsiminen ei tuottanut tulosta. Hän uumoili, että todennäköisesti useat miehet tarvitsisivat oikeasti hyviä ihonhoitotuotteita luonnollisin ainesosin, jolloin Bulldog syntyi. Vuosien mittaan siitä lähtien, Bulldog on voittanut useita palkintoja tuotteistaan, yllättäenkö? Ei ollenkaan.  


Mistä johtuu, että Bulldogin tuotteet tuntuvat niin hyvältä iholla? Bulldogin julkaistessa uusia tuotteita, ne sisältävät usein erityisen yhdistelmän eteerisiä öljyjä, joissa on hyviä ja parantavia ominaisuuksia. Muutamia Bulldogin usein käyttämistä öljyistä, ovat esimerkiksi aloe vera, kamomilla ja vihreä tee-uute. Kaikki ne erilaiset ainesosat sisältävät omat yksilölliset ominaisuutensa, jotka yhdessä muodostavat kokonaisvaltaiseksi seokseksi iholla. 


Luonnollisten öljyjen lisäksi tuotteet ilman muuta sisältävät monia muita luonnollisia ja hellävaraisia ainesosia, jotka yhdessä rakentavat tehokkaan, hellävaraisen ja hyvän tuotteen, joka sopii miehen iholle. Hellävaraisten miesten iholle sopivien tuotteiden valmistamisen lisäksi, tuotemerkki suojelee eläimiä, mikä heille on itsestään selvä ajatus. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki Bulldogin tuotteet on sertifioitu ”Cruelty Free- tuotteiksi”. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, eivät edes tavallisimpia lanolinia tai mehiläisvahaa. Bulldog haluaa, että kaikki miehet voivat käyttää näitä ihonhoitotuotteita, joten siksi ne sopivat myös vegaaneille.  


Suurimmalla osalla miehistä, on jonkintyyppisiä iho-ongelmia, vaikkakaan ei välttämättä kovin vaikeita. Osalla saattaa olla ongelmia ihon pH-tasapainossa, toisilla on öljyinen tai kuiva iho. Huolimatta siitä millainen iho sinulla on, Bulldog tarjoaa hellävaraisia seoksia ihollesi. Miehet, jotka elävät pohjoisessa ilmastossamme, tarvitsevat vähän enemmän hoitoa iholleen talvien ollessa kylmiä ja kuivia. Iho joutuu kestämään enemmän. Pidä huolta siitä, että hoidat ihoasi koko vuoden ja käytä hyviä ja hoitavia Bulldogin tuotteita. Kokeile muutamia Bulldogin palkittuja tuotteita ja löydä oma suosikkisi! Vuonna 2014 Bulldog voitti Grooming Awards 2014 palkinnon ” parhaasta miesten ihonhoidosta”.