Luokat
Suodatin
Calvin Klein

Calvin Klein

Calvin Klein on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista tuoksumerkeistä. Merkki on sofistikoituneen amerikkalaisen kulttuurin symboli ja todellinen visionääri, sekä moderni provokaattori. Sen laaja tuoksuportfolio tarjoaa tuoksuja jokaiseen makuun ja puhuttelee modernilla tunteellaan niin naisia kuin miehiäkin.

CK Woman

56 tuotteita alkaen  Calvin Klein

Calvin Klein naisten ja miesten hajuvedet

Calvin, tai Richard, Klein syntyi juutalais-amerikkalaiseen perheeseen Bronxissa 40-luvun alussa.  Hän opiskeli High School of Art and Design -koulussa Manhattanilla sekä New York’s Fashion Institute Of Technologyllä jossa hän sai kunniatohtorin arvonimen vuonna 2003. Ennen oman merkin perustamista hän työskenteli oppipoikana ja designerina muille merkeille. Calvin Klein on tullut tunnetuksi paitsi pidettyjen alusvaatteiden ja hajuvesien tuottajana, mutta sen lisäksi myös onnistuneiden mainoskampanjoiden luojana.  Merkkiä ovat edustaneet monet maailmankuulut mallit kuten Fredrik Ljungberg ja Kate Moss. 
Calvin Kleinin aivan ensimmäinen hajuvesi lanseerattiin vuonna 1978 ja se sai nimekseen Calvin Klein. Sen jälkeen uusia erilaisia hajuvesiä on tullut markkinoille paljon mukaan lukien maailman ensimmäinen unisextuoksu CK One, joka on yhä hyvin suosittu. Voit ostaa sitä NordicFeeliltä useissa eri koissa. CK Onea luonnehtivat hedelmäiset ananaksen ja papayan latvatuoksut, bergamotin ja ja jasmiinin sydäntuoksut sekä myskin pohjanuotit. CK be, on toinen jännittävä unisextuoksu. Sen latvatuoksuna on katajanmarja, sydäntuoksuna valkoinen persikka ja pohjanuottina on kokoava myski. Muotitalolle on luonteenomaista harkittu innovatiivisuus ja persoonallisuus, mutta myös tuoreutta ja puhtautta jotka sopivat valtaosiin erilaisia tapahtumia.    
Unisex-tuoksujen lisäksi Calvin Klein on luonut myös sarjan suosittuja hajuvesiä versioina jotka on eritelty joko miehille tai naisille sopiviksi. CK In2U:a kuvaillaan spontaaniksi tuoksuksi joka sopii niille jotka elävät hetkessä. Naisten versio esitellään kultaisena ja miesten sinisenä. Mausteinen Eternity kuuluu myös klassisiin naisellisten ja miehisten tuoksujen sarjaan. Siitä on julkaistu myös päivitettyjä versioita kuten Eternity Night, Eternity agua sekä Eternity moment.  
NordicFeeliltä löydät useita Calvin Kleinin hajuvesiä erikokoisissa pakkauksissa. Calvin Klein tarjoaa suhteellisen edullisia tuoksuja ja sen ansiosta voit helpommin valita eri tuoksut päivää ja iltaa varten ja pitää kiinni toiveistasi. Jos etsit kokonaisvaltaista tuoksua, voisi yhdistelmäpakkaus tai lahjasetti joka sisältää esimerkiksi deodorantin tai vartalovoiteen, olla hyvä idea. Merkin tyylitajuinen designvainu ei jää pelkästään vaatteisiin ja markkinointiin, vaan myös hajuvesien pakkaukset on huolellisesti suunniteltu yksinkertaisin ja kaunein detaljein kylpyhuoneen hyllyyn tai asusteiksi sopiviksi.