Luokat
Suodatin
Escada

Escada

Escada tuotemerkki on rakennettu iskusanojen glamour ja elämäniloisuus ympärille. Merkin tuoksut ovat hedelmäisiä, intensiivisiä ja täynnä tyylikästä ja tuoretta eloa. Tuotemerkki lanseeraa vuosittain limited edition tuoksun. Tuoksut ovat todella kysyttyjä ja useille tuotteet ovat kokoelmakappaleita.

JUURI NYT
Escada -10%

Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää tai 17.3.2018 asti. Ei koske value packs -tuotteita eikä voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

20 tuotteita alkaen  Escada

Escada - tuoksut, kosteusvoiteet ja lahjapakkaukset

Margaretha ja Wolfgang Ley perustivat Escadan Saksassa 70-luvulla ja se on tullut tunnetuksi ympäri maailmaa ehkä eniten juuri hajuvesistään. Alussa Escadan mallistot koostuivat enimmäkseen neulotuista vaatteista mutta nykyisin he tarjoavat täysinäisiä vaate-,asuste- sekä laukkumallistoja. Merkin vaatteita ovat käyttäneet monet tunnetut henkilöt kuten Ruotsin kruununprinsessa Victoria. Ensimmäinen hajuvesi Escada Fashion Frangrance lanseerattiin 1993 ja siitä pyrittiin luomaan tuoksu joka sopisi Escadalle tyypilliseen tyyliin.

Kuten jo mainitsimme, Escada julkaisee joka vuosi ainutlaatuisen ja rajoitetun tuoksun josta on muodostunut yritykselle tyypillinen ja erikoinen tunnusmerkki. Se julkaistaan yleensä ennen kesää ja sopii täydelliseksi tuotteeksi antamaan uutta intoa ennen loman alkua. Kesän 2016 tuoksu on nimeltään Escada Aqua del Sol ja sen voi valita kolmessa eri koossa. Joko 30ml, 50 ml tai 100ml kokoisena. Tuoksun voi myös täydentää 150ml kokoisella vartalovoiteella. Jos haluat ottaa tuoksusta kaikki irti, voit valita tuoksupakkauksen joka sisältää hajuveden ja vartalovoiteen samassa. Aqua del Sol on lämmin ja energiantäyteinen hajuvesi jonka latvatuoksuina ovat virkistävä vadelma ja italialaisten sitrushedelmien kuori, sydäntuoksuina voit löytää kermaista aprikoosin nektaria ja ruusunlehtiä sekä pohjatuoksut jotka koostuvat santelipuusta, valkoisesta myskistä ja eksoottisista tonkapavuista. Hajuvesi on myös joka vuosi muotoiltu vuoden tyylinmukaisesti ja myös siitä syystä se vetoaa myös keräilijöihin.   

Vakituiseen Escadan kokoelmaan kuuluvat muun muassa Especially sekä Joyful tuoksut. Monia merkin tuoksuja yhdistää se että ne rakennetaan jonkin historian tai tunteen ympärille. Escada Especially on saanut inspiraationsa modernista, spontaanista ja onnellisesta naisesta joka näyttää tunteensa. Tuoksu on hyvin suosittu Escadan fanien joukossa. Tuoksu on koottu ruusuja ajatellen ja se tuntuu hyvin feminiiniltä ja romanttiselta eikä yhtään liian pikkutyttömäiseltä.  Jos pidät Escada Especiallysta voit sen lisäksi valita kokeiltavaksi kahta eri tuoksuvariaatiota Especially Delicate Notesia sekä Especially Elixiriä. Escada Joyful muistuttaa ilosta joka tulee näkyviin saadessasi kukkakimpun ja se sisältää punaisen pionin ja valkoisten kukkien tuoksunuotteja. Löydä tyyliisi ja makuusi sopiva Escadan tuoksu meiltä NordicFeeliltä.