Luokat
Suodatin
Helena Rubinstein

Helena Rubinstein

80 tuotteita alkaen  Helena Rubinstein

Helena Rubinstein - ylellisiä meikkejä ja hajuvesiä

Chaja Helena Rubinstein syntyi Krakovassa, Puolassa 25. joulukuuta 1872. Hän muutti 24-vuotiaana Australiaan ansaitakseen varallisuutta ja muutti nimensä Helena Julietiksi. Hän otti mukaansa 12 purkkia äitinsä kotitekoista kasvorasvaa, josta myöhemmin muodostui perusta hänen imperiumilleen. Hän työskenteli varakkaille naisille jotka ihastuivat hänen posliininvalkoiseen ihoonsa, jonka jälkeen hän paljasti erityisen kasvorasvan tekevän siitä niin täydellisen. Myöhemmin hän lisäsi Lanoliinia äitinsä reseptiin ja kutsui sitä Valaze:ksi mikä tarkoittaa taivaan lahjaa. Vuonna 1905, yhdeksän vuotta Australiaan saapumisensa jälkeen, hän oli luonut sarjan tuotteita kuten saippuoita, voiteita ja puhdistusaineita. Hänen mottonsa oli yksinkertainen: Nainen voi itse vaikuttaa viehättävyyteensä. Kaikessa on kyse halusta. Meikki ei ole vain ylellisyyttä vaan mahdollisuus.    


Ripsiväri on tavallisin naisten kauneudenhoitotuote. Kasvot tulevat paremmin esiin ripsien ansiosta ja siksi kannattaa panostaa laatuun. Kaikki voivat näyttää supermalleilta. 
Mitä paremman laatuista, sitä paremmin katse ja kauneus tulevat esille. On hyvä valita sellainen väri tai ripsivärin harja joka sopii omaan tyyliin. Helena oli vallankumouksellinen ripsiväritekniikan asiantuntija mutta ylellisyys näkyy myös erilaisissa nyansseissa ja silmäripsien muodossa. Tuotteissa on metallista glitteriä ja voimakkaita tummia värejä jotka nostavat silmät esiin muista kasvonpiirteistä. Rubinstein on onnistunut nimeämään ripsivärinsä niiden päätehtävän mukaan mikä helpottaa huomattavasti valintaa. Tunnettuja mainoskasvoja ovat olleet Demi Moore ja monet muut supertähdet.
 

NordicFeeliltä voit helposti tilata Helena Rubinsteinin ripsivärejä. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen. Rubinsteinin sanoin: kauneus on tärkein osa naisen elämää. Suo siis itsellesi tai ystävällesi aarre äläkä epäröi paikkaasi Helena Rubinsteinin imperiumissa!