Luokat
Suodatin
Hugo Boss hajuvesi - tuoksu

Hugo Boss

Boss Bottled – vuonna 1998 julkaistu tuoksu, jonka elegantit puusävyt luovat moniulotteisen vaikutelman. Tämä tuoksu on sitä käyttävän miehen tavoin täynnä kontrasteja ja monisävyisiä vivahteita. Tuoksun kehittyy ihokosketuksessa ja säkenöi luonteikkuutta, joka insipiroi BOSS-miestä koko päivän ajan. Lopputuloksena tuoksu, joka tuntuu tänään yhtä modernilta ja ajankohtaiselta kuin sen alkuperäisenä julkaisuvuotenakin. Boss Bottled on miehisyyden symboli, josta on tullut luonnollinen osa jokaista päivää miehille ympäri maailmaa.

HUGO BOSS Privat Accord

125 tuotteita alkaen  Hugo Boss

Hugo Boss - hajuvesiä miehille ja naisille

Alusta lähtien, vuodesta 1924, Hugo Boss on kehittynyt ja kasvanut työvaatteiden ja univormujen valmistajasta yhdeksi muotialan johtavista luksusmerkkien tuottajista tänä päivänä. Yritys on nykyisin jaettu erilaisiin osiin, joista muun muassa Hugo, Boss sekä Boss Orange ovat ne tunnetuimmat. Ne tuottavat sekä vaatteita, hajuvesiä, että asusteita. Heillä on yhä juurensa Saksassa, ja pääkonttori sijaitsee Metzingenissä, mutta yritys on edustettuna yli sadassa maassa ympäri maailmaa. Yrityksen mallistot tuotetaan osittain heidän omissa tehtaissaan, mutta myös heidän valtuuttamissaan tehtaissa muualla. Hajuvesien ja tuoksujen osalta tuotanto tapahtuu yhteistyössä Shiseidon sekä Procter & Gamble Prestigen kanssa.

Hajuvedet ja tuoksut ovat suuri ja merkittävä osa yrityksen tuotantoa tänä päivänä, ja monille ne tulevatkin ensimmäisenä mieleen yrityksestä puhuttaessa. Ensimmäisen tuoksun lanseeraamisen jälkeen, vuonna 1985, kasvoi erilaisten hajusteiden kysyntä nopeasti. Tällöin Hugo Boss aloittikin matkansa kohti nykypäivän tunnustettua asemaansa kauneudenhoitoalalla.

Hugo Bossin hajuvesiä luonnehditaan intensiivisiksi ja samanaikaisesti monikäyttöisiksi ja kevyiksi. Hajuvedet täydentävät Boss -miehen ja -naisen tyyliä ja sopivat erilaisille kohderyhmille, eri makuun ja tilanteisiin. Tämä on varmasti yksi syy sen suosioon. Miksi ei voisi olla eri tuoksuja päivää ja iltaa varten, tai miksi ei vaihtaisi sitä sesongin mukaan?

Vuoden mittaan, yritys on lanseerannut suosittuja vaatemallistoja ja hajuvesiä, sekä pitänyt onnistuneita mainoskampanjoita julkkisten kanssa. Bossin tuoksujen tuleva mainoskasvo Gwyneth Paltrow luonnehtii Boss-tyttöä vetäväksi,voimakkaaksi ja kunnianhimoiseksi Boss Nuit Pour Femme -hajuveden lanseerauksen yhteydessä. Hänen lisäkseen julkkikset, kuten Jared Leto ja Ryan Renolds, ovat olleet Hugo Bossin kasvot miesten hajuvesille.

Ostaessasi Hugo Bossin hajuvettä tai muita hajusteita, saat paljon vastinetta rahoillesi. Ne ovat paitsi sisällöltään laadukkaita, mutta myös ulkoisesti muotoiltu niin, että niitä kelpaa katsella kylpyhuoneen hyllyllä. Erilaisten miesten ja naisten tuotteiden ja lahjasettien laajan valikoiman ansiosta, ne sopivat hyvin lahjoiksi. Uppoudu valikoimaamme NordicFeelissä ja tee itsestäsi tai läheisestäsi iloinen ja hyväntuoksuinen Hugo Bossin avulla!