Luokat
Suodatin
L'Oréal Paris

L'Oréal Paris

508 tuotteita alkaen  L'Oréal Paris

L'Oréal Paris - kauneudenhoitoa ja upeita hiuksia

L’Oréal on nykypäivänä maailman suurin kosmetiikka-ja ihonhoitoalan konserni. Yritys perustettiin Ranskassa ja se sai nimensä nuoren kemistin Eugène Paul Louis Schueller  1900-luvun alussa lanseeraamasta hiusväristä nimeltään Auréale. Schueller tuotti tuotteita joita hän myi Pariisin kampaamoihin ja vuonna 1919 rekisteröi yrityksensä joka myöhemmin sain nimekseen L´Oréal.  Auréale oli ensimmäinen moderni hiusväri ja alusta alkaen L´Oréal on ollut yritys joka pysyy etualalla ihonhoidon, meikkien, hiustenhoidon ja muun kosmetiikan kehittäjänä. L´Orealin lisäksi konserni omistaa myös muita tunnettuja merkkejä kuten Vichy, Lancôm ja Redken. Heillä on aktiivinen rooli uusien tuotteiden ja tekniikan kehittäjänä. He ovat muun muassa kehittäneet Episkinin, tekniikan, jolla voi huolellisesti testata kosmeettisia tuotteita käyttämättä siihen lainkaan eläimiä. USAssa L´Oréal on myös yksi johtavista nanoteknologian patenttien omistajista.

L´Oréal erottuu joukosta tarjoamalla laatutuotteita todella hyvin hinnoin, mikä on saanut asiakaskunnan kasavamaan suureksi ja laajaksi. Yrityksen mottona tunnetaan ”because you’re worth it”, mikä pyrkii viestittämään sitä että kaikilla kuuluu olla mahdollisuus pitää huolta ja hoitaa ulkonäköään ilman taloudellisia rajoituksia. Nykyisin L´Oréal koostuu monista eri tuotelinjoista jotka on keskittyneet erilaisiin tarpeisiin ja aikoihin. Erona moniin muihin yrityksiin L´Oréal on kehittänyt paljon myös miehille ja heidän tarpeisiinsa sopivia tuotteita.

L´Oréalin voi jakaa muun muassa L´Oréal Paris ja L´Oréal Professionals -sarjoihin joita molempia löytyy NordicFeelin valikoimista. L´Oréal Paris koostuu L´Oréalin meikkituotteista ja se sisältää laajan valikoiman ripsivärejä, meikkivoiteita, pohjustusvoiteita, huulipunia, eyelinereita yms. Damernas Värld on suositellut muun muassa L’Oréal Paris Nude Magique Blur Creamiä, joka on silikonipohjainen tasoittava voide ja jota voi käyttää pohjustusvoiteena, sekä sipaisten yksittäisiin kohtiin antamaan hyvän pohjan jatkaa eteenpäin. Suosittuihin ripsiväreihin kuuluu muun muassa Volume Million Lashes Mascara joka uniikin harjan ansiosta levittyy jokaiseen ripseen. Runsaan suosiona ansiosta  ripsiväristä on luotu muös erityisversioita kuten So Couture tuomaan lisää dramaattista volyymia, sekä Excess luomaan volyymiä sekä yksityiskohtia. L´Oréal Professionals -valikoimasta, joka on luotu kampaamoja varten, löydät kaikkia hiustuotteita joita tarvitset pitääksesi huolta hiuksistasi. Valittavana on shampoita, hoitoaineita, tehohoitoja, lämpösuojia, hiusöljyjä ja muotoilutuotteita.