Luokat
Suodatin
Lancôme

Lancôme

242 tuotteita alkaen  Lancôme

Lancôme - ikonista kauneutta ja laadukkaita meikkejä

Lancôme kehittää tuotteita, jotta ne tuntuisivat jokaiselle tuotteita käyttävälle naiselle tarpeellisilta ja merkityksellisiltä. Lancômen perusti vuonna 1938 Ranskassa Armand Petijean ja se oli alun perin parfyymitalo. Vielä tänäkin päivänä he jatkavat kehittäen avantgardistisia, naisellisia ja hienovaraisia tuoksuja naisille ympäri maailmaa. Me NordicFeelillä haluamme mielellämme kutsua sinut tutkimaan monia ihania verkkokauppamme tuoksuja. Löydät hyvin tunnettuja tuoksuja kuten Trèsor, Hypnôse, ô de Lancome ja parhaiten myyvän La Vie Est Belle.

 

Vuodesta 1964 alkaen Lancômen on omistanut L´Oréal, ja Lancômesta on kehittynyt yksi konsernin suurimmista tuotemerkeistä, kun kyseessä ovat ylelliset kosmetiikka-, ihonhoito-, vartalonhoito- ja aurinkosuojatuotteet.

 

Lancôme valitsee huolellisesti naiset, joiden he ajattelevat ruumiillistavan merkin voimaa ja lämpöä. Heidän naisellisten lähettiläidensä joukosta löydät näyttelijöitä kuten Julia Roberts, Kate Winslet, Penelope Cruz, Anne Hathaway ja Emme Watson, joitakin mainitaksemme. Ruotsalainen Isabella Rossellini, elokuvaikoni Ingrid Bergmanin tytär, oli parfyymitalon mallina neljäntoista vuoden ajan. Nykyään Isabella Rossellinin tytär Elettra Rossellini Wiedamann on yksi yrityksen malleista.

 

Lancôme ei tee yhteistyötä vain elokuva-alan suurimpien kanssa. He kääntyvät maailman suurimpien valokuvaajien puoleen, kuten Herb Ritts, Anne Leibovitz, Mario Testino, jne. Tunnetut meikkitaiteilijat yhdistetään yritykseen ja he auttavat esittelemään uusia tuotteita ja värejä tuleviin sesonkeihin. Meikkitaiteilija Fred Farrugia loi 13 kokoelmaa Lancômelle, joista Juicy Tube oli hänen menestynein tuotteensa.  Se oli ensimmäinen tuubissa oleva huulikiilto, joka vuonna 2000 julkaistiin kauneusalalla. Nykyään tuubissa olevia huulikiiltoja on useimpien kosmetiikkayritysten perusvalikoimassa. NordicFeeliltä löydät Juicy Tubea monessa ihanassa värissä. Älä tyydy kopioihin, valitse alkuperäinen! Käytä meidän suodatintoimintoamme, niin löydät nopeasti ja helposti hakemasi. Toiminto auttaa sinua myös löytämään oikean tuotteen kaikista Lancômen tuotteista.