Luokat
Suodatin

Max Factor

Olemme ensimmäisten joukossa lanseeraamassa contour-meikkipalettia, nimeltä Max Factor Miracle Contouring! Se on voidepohjainen ja sisältää kahdeksan väriä korostus ja contouring-sävyä varten. Säilytä virheetön looki kiireen keskellä. Voidemaisen koostumuksensa myötä se on helppokäyttöinen niin aloittelijalle kuin ammattilaiselle! Lisäksi saat sen ja monen muun Max Factorin tuotteen nyt 10% alennuksella.

92 tuotteita alkaen  Max Factor

Max Factor - meikkitaiteilijoiden suosikki

Tuotemerkin motto ”The Makeup of Makeup Artists” pitää todellakin paikkansa. Yrityksen kehitti meikkitaiteilija, ja yritys toimii tänä päivänä maailman suurimpien meikkitaiteilijoiden kanssa.

 

Max Factor oli elinaikanaan meikkitaiteilija, jonka nimi oli kaikkien huulilla Hollywoodissa. Hän oli myös todellinen visionääri, keksijä ja peruukintekijä. Oikea uranuurtaja siis. Hän kehitti persoonallisia tyylejä Hollywoodin supertähdille kuten Ava Gardner, Marlene Dietrich ja Jean Harlow. Koko uransa ajan hän pyrki kehittämään naisellisia tyylejä, jotka olisivat hohdokkaita ja naisellisia, mutta samaan aikaan luonnollisia ja uskottavan näköisiä.

 

Max Factor oli sitä mieltä, että jokaisella naisella oli oikeus hohdokkuuteen ja kauneuteen. Hän alkoi myydä omia luomivärejään ja kulmakarvakyniään vuonna 1916 ja neljä vuotta myöhemmin hän esitteli yleisölle make-up-pakkauksen perehdytyksineen. Tämä pakkaus sisälsi luomivärejä, poskipunia, silmäkyniä ja siveltimiä, jotta naiset saivat meikata itsensä suosikkitähtiensä tavoin. Se oli ensimmäinen kerta, kun tämän tyyppiset tuotteet oli mahdollisuus hankkia elokuvateollisuuden ulkopuolella.

 

Vuonna 1918 esitteli Max Factor meikkaamisen väriopin, jota käytetään edelleen. Se on kartta, jossa on meikkisävyt, jotka täydentävät naisen ihonsävyä, silmien väriä ja hiusten väriä.

 

Seuraamalla Max Factorin meikki-innovaatioita kautta aikojen, saat jatkuvasti ahaa-elämäyksiä. Hänen keksinnöistään löydät ensimmäisen elokuvaa varten tehdyn meikin, Flexible Greasepaintin. Max Factor oli sitä mieltä, että sen ajan raskaat mykkäelokuvien teatterimeikit olivat kauheita ja loivat näyttelijälle jäykän ja elottoman ilmeen. Uusi meikki teki elokuvakankaalla näyttelijöistä inhimillisemmän näköisiä. 

 

Meikin Pan-Cake, tämän päivän puuterin edelläkävijän ja kiinteän meikkivoiteen, Max Factor kehitti vuonna 1935. Se oli innovaatio, joka kehittyi hänen tehdessään kokeiluja uusia vaatimuksia varten joita sisältyi tulevaan värielokuvaan. Kehitettyään ensin meikin mykkäelokuviin, hän teki sen taas kehittäen meikin Technicolor-elokuviin. Ongelma jota hän lähti ratkaisemaan oli, että näyttelijän kasvot näyttivät filimikamerassa joko tiilenpunaisilta tai sinisiltä ilman korjaavaa meikkiä. Huomattuaan, että näyttelijät alkoivat viedä Pan-Cake meikkiä kotiinsa ja käyttämään sitä elokuvastudion ulkopuolella, näki hän sen mahdollisuutena ja aloitti myymään tuotetta tavallisessa päivittäistavarkaupassa.

 

Nykyään Max Factorin omistaa Proctor & Gamble ja se on miljarditeollisuus joka myy tuotteita ympäri maailmaa.