Luokat
Suodatin
Viktor & Rolf

Viktor & Rolf

13 tuotteita alkaen  Viktor & Rolf

Viktor & Rolf - inspiroivat hajuvedet

Viktor & Rolf on suunnittelijakaksikko Hollannista, joka muotinsa älykkäällä, epätavallisella ja itseironisella muotoilulla sai aluksi pienen mutta uskollisen ihailijajoukon. Sitten vuonna 2005 he julkaisivat Flowerbomb-tuoksun. Flowerbombista tuli megahitti ja nyt Viktor & Rolf ovat vakiinnuttaneet paikkansa muodin ja parfyymien maailmassa. Heidän tuoksujaan julkaistaan yhteistyössä L´Oréalin kanssa.

 

Hollantilaiset Viktor Horsting ja Rolf Snoeren tapasivat opiskellessaan muotia samassa koulussa ja alkoivat tehdä yhteistyötä jo vuonna 1993. Alun alkaen heidät huomattiin suurista veistoksellisista vaatteistaan. He tulivat tunnetuiksi spektaakkelimaisista muotiesityksistään ja modernista otteestaan klassisesti räätälöityihin vaatteisiin. Heidän lippulaivamyymälästään, joka avattiin Milanossa 2005, tuli paljon puhuttu, koska heidän myymälänsä sisustus oli ylösalaisin, parkettilattia katossa. Tämä on tyypillistä Viktor & Rolfille, koska he haluavat venyttää todellisuuden ja perinteisen rajoja.

 

Flowerbomb-pullot herättivät huomiota, sillä ne kiellettiin norjalaisilla lentokentillä käsikranaattia muistuttavan muotonsa takia.

 

Heidän taiteellisuutensa ja innovatiivinen yhteytensä muotiin sai H&M-merkin valitsemaan Viktor & Rolfin vierassuunnittelijakseen vuonna 2006. Tämä sai monen kulmakarvat nousemaan, koska vain harva tavallisesta yleisöstä tunsi suunnittelukaksikon ennestään.

 

Nykyään OTB Group, joka on myös Maison Martin Margielan, Marnin ja Dieselin takana, omistaa suurimman osan Viktor & Rolfista.