0 Ostoskori

Curly Girl -tuotteet


CURLY GIRL -SHAMPOO:
CURLY GIRL -HOITOAINE:
CURLY GIRL -JÄTETTÄVÄ HOITOAINE:
CURLY GIRL -MUOTOVAAHTO:
CURLY GIRL -GEELI:
CURLY GIRL -ÖLJY:

Curly Girl -tuotteet ja ohjeet

Curly Girl Method kannustaa hoitamaan taipuisia ja kiharia hiuksia oikealla tavalla ja oikeilla tuotteilla. Hiukset tarvitsevat erityisen paljon kosteutta, jotta kiharat vahvistuvat ja näyttävät kauniilta. Curly Girl -metodin mukaisesti hiuksia pestään ensisijaisesti hoitoaineella ja käytetään runsaasti hiuksia kosteuttavia tuotteita. Lisäksi Curly Girl -metodissa tulee välttää silikoneja, kuivattavia alkoholeja ja hiusten käsittelyä harjalla tai lämpölaitteilla. Hiusten muotoiluun käytetään pääsääntöisesti  kosteuttavia suihkeita, kiharavoiteita ja geeliä. 

Curly Girl -ohje:

1. Curly Girl Final Wash
Viimeinen pesu ennen uutta rutiinia. Pese hiukset sulfaatteja sisältävällä shampoolla, mutta varmista, ettei tuote sisällä silikonia.

2. Curly Girl pesuohje jatkossa
Pese hiukset ainoastaan sulfaatittomalla shampoolla, hoitoaineella tai co wash -tuotteilla. Varmista, ettei mitkään käyttämäsi hiustuotteet sisällä sulfaatteja, silikoneja tai kuivattavia alkoholeja. Asia on helppo tarkistaa netistä löytyviltä sivuilta, kuten Curlsbot. Levitä hiuksiin pesun jälkeen hoitoaine tai naamio, ja anna vaikuttaa huolellisesti.  

3. Älä harjaa Curly Girliä
Hiuksia ei tule lainkaan harjata. Voit selvittää hiukset suihkussa hoitoaineen vaikuttaessa. 

4. Muotoile Curly Girl kosteana
Lisää hiuksiin jätettävää hoitoainetta hiusten ollessa märät. Lisää hiuksiin muotoiluvoidetta ja runsaasti geeliä

5. Curly Girl kuivaus ja ploppaus
Kuivaa hiukset vanhalla T-paidalla tai mikrokuitupyyhkeellä, siten että rutistelet hiuksia kiharimmiksi. Paidan voit sitoa päähän siten, että kiharat vahvistuvat  eivätkä roiku vapaana (=ploppaus). Anna hiusten kuivua vapaasti tai käytä hiustenkuivaajan diffuuseria. Varmista, että hiuskset ovat kuivuneet täysin ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen. 

6. Curly Girl viimeistely
Geeli on kuivunut jäykäksi ja hiukset kovettuneet (=cast). Puristele ja ravistele hiuksia huolellisesti, jotta kiharat pehmentyvät ja rikkoontuvat. Muotoile kampaus käsin käyttämättä harjaa tai kampaa. 

7. Curly Girl muotoilu pesujen välissä
Voit suihkuttaa hiuksiin välipäivinä vettä ja muotoilla kiharoita käsin puristamalla. Voit lisätä myös hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Vältä kiharoiden pörröttämistä, jotta kiharat pysyvät kauniina. 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.