0 Ostoskori

Cyber Monday 2019


Cyber Monday 2019

Kategoriat
Hinta
-
Valmistusmaa
Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019

Cyber Monday will be back soon!

64 tuotetta

Tästä on kyse Cyber Mondayssä

Cyber Monday seuraa Black Fridaytä, joka tarkoittaa monin paikoin maailmaa valtavia alennusmyyntejä ja tarjouksia. Aivan kuten Black Friday, Cyber Mondayn konsepti on saanut alkunsa USA:ssa. Se alkoi markkinointikikkana ja sen lanseerasi eräs yritys vuonna 2005 joulusesongin verkkomyynnin vauhdittamiseksi. Thanksgivingiä seuraava perjantai, Black Friday, starttaa joulumyynnin kivijalkakaupoissa, kun taas verkkokaupoissa se alkaa maanantaina, mistä on paljon kiittää Cyber Mondayta. Myös monissa muissa maissa kuin USA:ssa Cyber Monday on saanut jalansijaa: mm. Iso-Britanniassa sitä kutsutaan nimellä Manic Monday. Yleisen käsityksen mukaan ilmiö saapui Suomeen vuonna 2010 ja on siitä lähtien kasvattanut vahvasti suosiotaan. Siitä on kehittymässä yksi suurimmista nettishoppailupäivistä suurine alennusmyynteineen ja tarjouksineen.

Milloin on Cyber Monday

Vuonna 2019 Cyber Monday on 2.12. Se sijoittuu joka vuosi amerikkalaisen Thanksgiving-juhlapyhän jälkeiselle maanantaille. Thanksgivingin juhlapäivämäärä vaihtelee vuosittain, mutta sitä vietetään aina marraskuun neljäntenä torstaina.

Cyber Monday Suomessa

Ensimmäiset Cyber Monday -kampanjat tehtiin vuonna 2010, viisi vuotta USA:n jälkeen, ja kiinnostus sitä kohtaan on kasvanut voimakkaasti ja kasvaa edelleen vuosi vuodelta. Yhä useammat kaupat ottavat konseptin käyttöönsä, ja niissä on alennusmyyntejä sekä tarjouksia. Ilman, että sinun kuluttajana tarvitsee edes poistua kotoa.

Cyber Monday NordicFeelillä

Me NordicFeelillä rakastamme tehdä löytöjä, ja siksi olemme tietenkin koonneet tähän parhaimmat tarjouksemme. Meillä on fantastinen ja iso valikoima parfyymejä, ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita ja meikkejä! Tee jouluostokset valmiiksi jo nyt ja välty viime hetken stressiltä ja paniikilta. Parasta Cyber Mondayssä on, että voit sekä ostaa joululahjoja että hemmotella itseäsi jollain todella ihanalla tuotteella kotona. Ihan omassa rauhassa ilman tungosta ja pitkiä jonoja.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.