Björn Axén

Color Shot Washout

Cherry Pop

Väri

14,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Värjätyille hiuksille
Värjätyille hiuksille
Vaaleille hiuksille
Vaaleille hiuksille

Kuvaus

Tuote: 53689
Lyhytkestoinen hiusväri, jossa hoitavaa auringonkukkaöljyä, E-vitamiinia ja B5-provitamiinia. Väri sekoitetaan valittuun hoitoaineeseen halutulle intensiivisyydelle ja pestään pois shampoolla. Väri haalistuu jokaisella shampoo pesulla.

Tummanvaaleille ja ruskeille hiuksille. Sopii koko hiuksiin, raitoihin ja ombre-värjäyksiin. Hiusten tummissa kohdissa ei väri tule näkymään yhtä paljon, mutta se antaa kiiltoa. HUOM! Tummanvaaleita hiuksia vaaleammissa hiuksissa väri voi pysyä pidempään. Se antaa myös intensiivisemmän vaaleanpunaisen värin. Tämä väri antaa näkyvimmän tuloksen jo värjätyille hiuksille.

Käyttö:
Tummanvaaleat hiukset: sekoita 1/5 väriä ja 4/5 hoitoainetta.
Ruskeat hiukset: sekoita 1/3 väriä ja 2/3 hoitoainetta. Sekoita aineet kulhossa esimerkiksi lusikan avulla. Tai sekoita suoraan kämmenissä. Varmista että väri sekoittuu kunnolla hoitoaineeseen.
Hiero pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 7 15 minuuttia toivotun väri-intensiteetin saamiseksi ja huuhtele huolellisesti. Mikäli olet epävarma intensiteetistä, testaa ensin yhdellä hiustupsulla/hiuksella. Hiukset ovat erilaisia ja jotkut hiukset imevät väriä itseensä enemmän kuin toiset.

- Ei sisällä vetyperoksidia eikä ammoniakkia.
- Pakkauksesta riittää useaan värjäykseen, riippuen kuinka paljon käytät hoitoainetta.
- Vegaaninen.
- Valmistettu Ruotsissa.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.