Sol de Janeiro

Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment

Koko

37,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vaurioituneille hiuksille
Vaurioituneille hiuksille
Kuivat hiuksille
Kuivat hiuksille

Kuvaus

Tuote: 89472

MIKÄ SE ON:

Ultra ravintorikas ja ultra korjaava hiushoito sisältää brasilialaisia Murumuru-, Cupuaçu- ja Tucumãvoita yhdessä patentoidun Sol Seal-teknologian kanssa. Kosteuttaa runsaasti ja korjaa vahingoittuneita ja kuivia hiuksia.

Tuoksu:

Cheirosa ‘62 (Brazilian Bum Bum Cream)

Miksi rakastamme sitä:

Kosteuttaa tekemättä hiuksia raskaaksi

Korjaava

Selvittää ja pehmittää hiuksia

Vahvistaa hiuksia

Pehmittää ja vähentää hiusten kähertyvyyttä

Ikoninen Cheirosa'62-tuoksu

Tulokset yhden käyttökerran jälkeen!

Jopa 96% haaroittuneista hiuksista kohentuivat yhden käyttökerran jälkeen*

*Kliinisessä haaroittuneiden hiusten tutkimuksessa, jossa tuotetta käytettiin ohjeiden mukaan. Testit suoritettiin puolueettomassa laboratoriossa.

MIKSI SE TOIMII:

SOL Seal Technology™ —teknologia: Patentoitu ja todistettu hiuksia korjaava ja niiden vahvuuden palauttava vaikutus jo niinkin nopeasti kuin yhden käyttökerran jälkeen. Kasvipohjaiset keratiini mikrokapselit korjaavat vahingoittuneen hiuksen ja sitovat yhteen haaroittuneen latvan. Voit ajatella sitä hoitavana "halauksena" hiuksellesi.

Cupuaçuvoi: Kosteuttaa syvävaikutteisesti kuivia hiuksia, kiitos sen sisältämän sekoituksen rasvahappoja (steariini- ja lauriinihappo), tekemättä hiuksista raskaat ja veltot.

Murumuru voi: Lisää kiiltoa, pehmeyttä, joustavuutta ja liikkuvuutta. Runsaat omega rasvahapot kontrolloivat hiusten kähertymistä.

Tucumã voi: Tehokas kosteuttaja, joka myös suojaa hiuksia harjaamisen tai päivittäisten muotoilutuotteiden aiheuttamilta vahingoilta.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.