Hugo Boss Boss The Scent For Her

Hugo Bossin The Scent

Hugo Bossin The Scent For Her

Bossin The Scent For Her on hajuvesi, joka säteilee eksklusiivista naisellista eleganssia ja lämpöä, antaen vetovoimaa joka kestää kertoen viehättävyyden historiaa. Vetovoima tulee latvanuoteista hunajanpehmeää persikkaa ja freesiaa, jotka kohtaavat vastustamattoman yhdistelmän itämaista kukaa, ostmanthusia.

Pohjalla on paahdettua kaakaota, joka kutsuu esiin tehostavaa voimaa ja herättää aistejasi yhä enemmän. Tuoksu houkuttelee esiin intensiteettiä ja mystisyyttä ilmaisten samaan aikaan selvää kemiaa, niin sitä ihollaan kantavan naisen kuin viettelemänsä toisen välillä, antaessaan periksi Boss The Scent For Her:in voimalle.

Hugo Boss The Scent For Her

Bossin The Scent tuoksusta

Boss The Scentin metodi viettelylle, on taiteilu itsevarmuuden ja huolettomuuden täydellisen tasapainon välillä. Mestarillinen nuottien kokoonpano inkivääriä ja maninkahedelmää kestää pitkään ja,jättää kaikki aistit avoimiksi. Hitaasti ja rauhallisesti, mutta piinaavan hyvin, laventelin ja nahan nuotit luovat sinfonian, joka saa naisen polvilleen.

Maninkahedelmä on Boss The Scentin suuri uutuus, eikä sitä ole koskaan aiemmin käytetty tuoksuissa. Tuoksu joka muistuttaa mansikoista ja passionhedelmästä dipattuna suklaaseen, antaa fokusta ja viehätysvoimaa. Yhdessä ne ilmaisevat puhdasta, magneettista miehisyyttä.

Hugo Boss The Scent
Hugo Boss Boss The Scent for Her for Him
Tuote on siirretty ostoskärryyn.