Suntique

I'm Medi 100% Zinc Sun

Koko

24,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

SPF 50+
SPF 50+
Kuiva iho
Kuiva iho
Herkkä iho
Herkkä iho
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Kuvaus

Tuote: 104539
Niille, joilla on kuiva, herkkä ja ihon punoitus. Myös sovitettu sinulle ruusufinni, ekseema ja psoriaasi. Mukautettu myös lapsille.
Tiedämme, että voi olla vaikea löytää hyvää aurinkovoidetta herkälle iholle ja että monet kuivan ihon aurinkovoiteet eivät ole tarpeeksi kosteuttavia. Onneksi Etelä-Koreassa he tekevät parhaat aurinkovoiteet, joita olemme koskaan kokeilleet, jotka ottavat aina huomioon ihotyyppisi. Heillä on jopa vaihtoehtoja kuiville, herkille, ongelmallisille ihotyypeille.
Tämä Suntiquen hämmästyttävä tuote on uskomattoman lempeä ja ihoystävällinen aurinkovoide, joka on suunniteltu tehokkaasti estämään UV- ja UVB-säteet huolehtien herkimmästäkin ihosta. Kuinka? Suodattimet ovat 100% fyysisiä ja perustuvat sinkkioksidiin, joka tarjoaa erinomaisen suojan UV-säteiltä samalla kun rauhoittavat ja pehmennävät ihoa. Tämä on osoittautunut parhaaksi komponentiksi suojaamaan kuivinta ja herkintä ihoa auringolta! Aurinkovoide sisältää myös kolminkertaisen hyaluronihappokompleksin ja gotu kola- ja lakritsiuutteita ihon kosteuttamiseksi ja sen luonnollisen esteen vahvistamiseksi, mutta siinä ei ole nanopartikkeleita tai keinotekoisia hajuvesiä, jotka voivat ärsyttää ihoa. Koska kaava on vesipohjainen, voide on kevyt, mutta erittäin kosteuttava. Tämän avulla et ajattele, käytätkö aurinkovoidetta vai kosteusvoidetta.
* UV-suodatin 100% fyysinen mineraali (sinkkioksidi) aurinkovoide
* Helpota herkkää ihoa
* Ei keinotekoista tuoksua eikä nanomateriaalia
* Vesipohjainen kaava

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.