0 Ostoskori

-20% YLI 39€ OSTON YHTEYDESSÄ | -25% YLI 89€ OSTON YHTEYDESSÄ

Cocoa Brown Deluxe Double-Sided Tanning Mitt Pink Velvet

8,95 €
Osta
Löytyy varastosta Valmis lähetettäväksi tänään
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Deluxe Double-Sided Tanning Mitt Cocoa Brown Itseruskettavat

Volume Pink Velvet
Tämä uusi innovatiivinen itseruskettavaa levittävä hanska takaa laikuttoman ja virheettömän levittymisen joka kerta, ja hanskan kaksipuolinen levittämispinta tekee tuotteen levittämisestä helppoa. Tämä patentoidun hanskan suoja suojaa käsiä värjääntymästä levityksen yhteydessä ja sileä pinta takaa tahrattoman levittämisen.

Cocoa Brownin perustaja, yrittäjä ja kauneusexpertti, Marissa Carter on onnistunut jälleen kerran tämän innovatiivisen tuotteen kanssa. Nyt naisilla on jälleen vähemmän huolehdittavaa, mikä tulee itseruskettavan käyttöön käytettäessä Cocoa Brownin Double-Sided Pink Velvet Tanning Mitt- hanskaa. Saat virheettömän rusketuksen ja tahrattomat kädet joka kerta. Sekä aloittelijat, että kokeneet käyttäjät ovat saaneet tämän uuden Cocoa Brown tuotteen helpottamaan tuotteen levitystä tasaisemmin kuin aiemmin. Hanska voidaan pestä koneessa taaten pitkäaikaisen käytön.

Laita käsi hanskan sisään. levitä tietty määrä tuotetta, Cocoa Brown Tan- voidetta, ja hiero se sileään ja kuivaan ihoon pitkin vedoin. Voidaan käyttää yhdessä kaikkien Cocoa Brown Tan- tuotteiden kanssa. Pesuohje: Konepesu 30 ° C ja mieto pesuaine.
Katso lisää vastaavia kuin Deluxe Double-Sided Tanning Mitt

Suosittelu

Tuote on siirretty ostoskärryyn.