Clearblue

Digital Advanced Ovulation Dual Hormone Test

10Ct

Variantti

36,50 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 44724
Clearblue Advanced Digital- ovulaatiotesti on ainoa testi joka identifioi 4 tai useamman hedelmällisenpäivän eli milloin on jakso jolloin on suurin mahdollisuus tulla raskaaksi luonnollisella tavalla.

Tuote tunnistaa luotettavasti kaksi tärkeintä hedelmällisyyshormonia, estrogeenin ja luteini-hormonin - niin kuin kaikki hedelmällisyystestit - 2 päivää kun on maksimaalinen mahdollisuus tulla raskaaksi. mutta tuote myös tunnistaa päivät jolloin hedelmällisyys on korkealla ennen näitä kahta päivää. Tämä tarkoittaa, että sinulla on suuremmat mahdollisuudet tulla raskaaksi - ainakin tuplasti verrattuna muihin hedelmällisyystesteihin*. Kumppanisi siemenneste voi selviytyä elimistössäsi jopa 5 päivääm tämän takia näiden päivien aikana on mahdollista tulla raskaaksi. Ole yhdynnässä silloin kun sinulla on korkein hedelmällisyys ja maksimoi mahdollisuudet tulla raskaaksi luonnollisella tavalla.

Selkeä digitaalinen näyttö näyttää Clearblue- hymynaamoilla ne päivät, kun voit tulla raskaaksi, jolloin tiedät, että kehosi on valmis. Clearblue Digital on todistanut jopa 99% luottettavuuden luteini-horminin kasvua seurattaessa. Jotta löytäisit oikeat tuotteet, huomioithan, että Clearblue Advanced Digital oli ennen nimeltään Clearblue Digital- hedelmällisyystesti jossa oli tupla-hormoni-indikaattori.

Tutkimus, jossa oli mukana 87 naista totesivat ja löysivät neljä tai useamman päivän hedelmällisyyden sykleistä, kun ne havaittiin (2012).

- Ainoa testi joka normaalisti tunnistaa 4 tai useamman hedelmällisen päivän - vähintään tuplasti niin monen kuin muut ovulaatiotestit
- Luotettava tunnistaminen kahdesta tärkeästä hedelmällisyyshormonista
- Identifioi päivät jolloin hedelmällisyys on korkeimmillaan, mitä muut testit eivät pysyty tekemään, ja antaa sinulle suurimmat mahdollisuudet tulla raskaaksi
- Helppolukuinen testi jossa uniikki Clearblue-smiley kertoo, minä päivinä olet kaikkein hedelmällisin
- Voidaan säätää aina yksilöllisen hormoniprofiilin mukaan
- 99% luotettavuus nähdä luteinisoivan hormonin kasvu
- Helppo käyttää verrattuna kapeisiin testipuikkoihin - (111 naista jotka käyttivät näitä tuotteita ja lukivat erilaisista testeistä)
- Mukana uudelleen käytettävä lukija sekä 10 Clearblue ovulaatiotesti-tikkua

Käyttö:
Ennen kuin testitikku on kosketuksissa virtsan kanssa on se asetettava pidikkeeseen.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.