MISSHA

M Signature Real Complete BB Cream SPF25/PA++

No.21 Light Pink Beige

Väri

23,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

SPF 15-25
SPF 15-25
Kevyt
Kevyt

Kuvaus

Tuote: 68810

MISSHA M Signature Real Complete BB Cream on kaikille ihotyypeille sopiva BB-voide, jonka sisältäämä keskivahvan aurinkosuojakerroin auttaa ennaltaehkäisemään auringon säteilyn iholla aiheuttamia vaurioita. BB-voiteen kosteuttava, hypoallergeeninen koostumus sopii erityisen hyvin myös herkälle iholle. Kevyen kuulas lopputulos tekee ihosta heleän ja luonnollisen tasaisen.

  • SPF25 / PA++

  • Sisältää gingko-kasvin lehdistä uutettua vettä, peptidiyhdisteitä ja 50 eri kasviuutetta

  • Hypoallergeeninen koostumus

  • Ei tuki ihohuokosia

Koko: 45 g

Käyttö

Levitä BB-voidetta pieni määrä iholle ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Saat meikkipohjasta peittävämmän kerrostamalla tuotetta. Käytä BB-voiteen levitykseen sormia, meikkivoidesientä tai meikkisivellintä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.