Starskin

Celery Juice Healthy Hybrid Cleansing Balm

Koko

20,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kuvaus

Tuote: 101867
Tehokas ja monikäyttöinen hybridipuhdistusaine on kehitetty paitsi puhtaamman myös terveemmän ihon saavuttamiseksi, ja siinä on otettu huomioon ihon hyvinvointi.
Koostumus sisältää 48 % retinansiemenuutetta, sellerimehua ja auringonkukkaöljyä, jotka poistavat likaa ja epäpuhtauksia. Samalla öljyt, kuten teepuuöljy, ruusunmarjaöljy ja kameliaöljy, yhdessä ravinteikkaiden superfood-ainesosien kanssa rauhoittavat, hoitavat ja ravitsevat ihoa.
Kun sitä hierotaan Balm-to-Oil-to-Milk Skin -iholle, satiinipehmusteinen voide sulaa välittömästi puhdistusöljyksi, joka poistaa lian, epäpuhtaudet, saastehiukkaset ja meikin, jopa tiukasti pysyvän ripsivärin. Veden kanssa kosketuksiin joutuessaan öljy muuttuu kermaiseksi puhdistusmaidoksi, joka on helppo huuhdella pois. Kauttaaltaan iho on puhdistettu ja käsitelty, ja sillä on terve ja kasteinen hehku.
Sisällyttämällä tämän vaiheen ihonhoitorutiineihisi saat terveemmän, puhtaamman ja kirkkaamman näköisen ihon. • Sellerimehu on luonnon oma tehopuhdistaja, joka kohottaa, uudistaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti
• Selleri sisältää runsaasti mineraaleja, aminohappoja ja tulehduksia ehkäiseviä, anti-inflammatorisia A-, C- ja K-vitamiineja
• Selleri on ihonhoidon ihmeaine, joka tekee ihosta puhtaan, kirkkaan ja terveen
• Tehokas ja monivaikutteinen hybridipuhdistusaine
• Balm-to-Oil-to-Milk
Käyttö: Levitä kolikon kokoinen määrä voidetta kuivin käsin kuivalle kasvojen iholle. Hiero voidetta hellävaroen pyörivin liikkein kaikkialle kasvoihin ja suljetuille silmäluomille ja anna sen muuttua öljyksi. Kastele kädet ja hiero öljy kermaiseksi puhdistusmaidoksi. Poista voide kädenlämpöisellä vedellä tai lämpimällä pesuliinalla.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.