Dr Brandt

Probiotic

Hydro Biotic Recovery Sleeping Mask

Koko

70,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava
Peptider
Peptider
Ceramider
Ceramider
Punoitus
Punoitus

Kuvaus

Tuote: 53786
Ylellinen ja kosteuttava naamio joka tasapainottaa ihon luonnollista tilaa, vähentää punaisuutta ja on ravitseva. Naamio tekee kaiken samalla kun nukut.

Sisältö:
Sisältö:
Naamio sisältää oligosakkarideja* ja jogurttipuuteria joka auttaa tasapainottamaan pH-arvon ihossa ja samalla ehkäisee ihon punaisuutta.
Lactococcus* on fermantaarinen lysataattibakteeri joka vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja stimuloi ihon solujen uudistumista. Antioksidantti-trio; vihreä tee, valkoinen tee ja viinirypäle- uute suojaavat vapaita radikaaleja vastaan yhdessä Manuka-hunajan kanssa joka rauhoittaa ihoa ja toimii anti-age- tehona.
Hedelmä-entsyymit jotka ovat peräisin ananaksesta ja papaijasta toimivat kuorivana ja poistavat varovasti kuolleita ihosoluja ja epätoivottuja pigmenttiläiskiä.

*Oligosakkaridit ovat hiilihydraatteja jotka koostuu 3-9 monosakkaridista. Esimerkkejä oligosakkaridista ovat maltodekstriini ja frukto-oligosakkaridi.
*Lactococcus on grampositiivinen bakteeri jota käytetään hapanmaitotuotteiden valmistukseen. Bakteereja löytyy jopa kasveista ja syväjäädytetyistä tai kuivatetuista eliöistä.

Käyttö:
Levitä seerumia puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa yön yli.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.