Holika Holika

Skin Rescuer Sheet Mask

Peptide

Koko

3,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava
Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Peptider
Peptider

Kuvaus

Tuote: 68618

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Peptide -kangasnaamio sisältää anti-age-vaikutteista seerumia, joka auttaa pehmentämään ihoa ja palauttamaan iholle sen menettämää kimmoisuutta samalla kun se häivyttää iholta juonteita. Kangasnaamio sisältää lisäksi ihoa raikastavaa ja kirkastaa bergamottiuutetta sekä ihon punoitusta ja tulehduksia vähentävää salviaa.

Kangasnaamiossa on erittäin ohut kangas, minkä ansiosta se asettuu tiiviisti kasvojen iholle ja sen hyödyntämät aktiiviaineet pääsevät imeytymään iholle tehokkaasti.

  • Kangasnaamio

  • Anti-age-vaikutteinen

Koko: 20 ml (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Taputtele loput naamion seerumista iholle tehostaaksesi hoitavaa vaikutusta. Älä anna kangasnaamion kuivua iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.