Medik8

H.E.O Mask

2 x 50 ml
59,90 €
Odotuslistalle
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ceramider
Ceramider
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 122678
Keskittyy kolmeen elementtiin, jotka todella kosteuttavat ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa: Kosteuttavat aineet. Emulsiot. Oklusiiviset. • Toimii yön yli parantaen kuivaa, karheaa ja kuivunutta ihoa. • Kosteuttaa syvästi kaikissa ihon kerroksissa. • Parantaa ihon luonnollista kosteutta ja suojatoimintoa. • Täydellisesti optimoidut HEO-olosuhteet auttavat imemään kosteutta ympäröivästä ilmakehästä. • Ehkäisee transepidermaalista. veden menetys (TEWL) • Täyttää hienoja juonteita ja ryppyjä.
KESKEISET AINESOSAT Vaihe 1: Kosteuttavat aineet – HEO Mask Gel (sininen geeli): NATURAL MOISTURIZING FACTORS (NMF) HEO Mask sisältää ureaa, aminohappoja, natrium-PCA:ta ja maitohappoa kuten NMF. Kaikki nämä komponentit voivat sitoa ja pitää vettä sarveiskerroksessa, mikä auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta. MULTIMOLEKULAARINEN HYALURONIHAPPO Löytyy luonnollisesti ihostamme ja voi sitoutua itseensä tuhatkertaisesti oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo voi imeä vettä ympäristöstään. Tämä tarkoittaa, että iho on ravittu ja pysyy kosteutettuna ja joustavana. GLYSERIINI Auttaa imemään vettä orvaskeden alemmista kerroksista ylempiin kerroksiin. Pitää ihon pehmeänä ja joustavana. BLUE SEA SHELL Levä, joka auttaa stimuloimaan keramidien ja hyaluronihapon synteesiä. Tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa UV-säteilyltä ja ympäristön vaikutuksilta.
Vaihe 2: Emulsiot ja okklusiivit – HEO Mask Cream (valkoinen kerma): SQUALAN Lähes ihon identtinen lipidi, joka auttaa muodostamaan suojaavan esteen iholle. Skvalaani imeytyy helposti ihoon ja lisää muiden ainesosien tunkeutumista. Palauttaa ihon kimmoisuuden ja joustavuuden olematta rasvainen tai komedogeeninen. KERAMIDIT Keramidit ovat tärkeitä kosteuden säilyttämisessä ihossa ja veden haihtumisen estämisessä, solujen säätelyssä ja ihon suojan korjaamisessa. LINOLEINIHAPPO Omega-6-rasvahappo toimii tärkeänä keramidien rakennuspalikkana. Yksi ihon tärkeimmistä kosteuttavista elementeistä, se auttaa liukumaan sarveiskerroksen ihosolujen välisiin rakoihin palauttamaan ihon luonnollisen suojakerroksen ja estämään veden haihtumista. DIMETHICON Koostuu suurista molekyyleistä, jotka toimivat esteenä ihon päällä ja kapseloivat kosteuden ja antavat ihon hengittää. Vegaaninen kaava.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.