Peter Thomas Roth

Irish Moor Mud

Mask
48,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Tuoksuton
Tuoksuton
Kosteuttava
Kosteuttava
Mattapinta
Mattapinta
Siloittava
Siloittava
Ihohuokosia supistava
Ihohuokosia supistava
Kuiva iho
Kuiva iho
Sekaiho
Sekaiho
Rasvoittuva iho
Rasvoittuva iho
Herkkä iho
Herkkä iho

Kuvaus

Tuote: 47423
Puhdistava, epäpuhtauksia poistava ja ihoa kosteuttava kasvonaamio, jonka teho perustuu hajuttomaan irlantilaisnummien saveen. Tämä tehokas ainesosa imee itseensä lian, talin ja epäpuhtaudet samalla kosteuttaen ja raviten ihoa. Vitamiinipitoista, yli 9000 vuotta vanhaa mustaa savea kerätään käsin Irlannin nummilta ja hyödynnetään tehokkaana raaka-aineena ihonhoidossa. Savi sisältää ravitsevia ainesosia, tärkeitä mineraaleja ja tehokkaita antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vaurioilta.

Musta hijiki-merilevä ravitsee ja kosteuttaa ihoa samalla kun vulkaaninen tuhka raikastaa ihoa ja poistaa siitä epäpuhtauksia. Aktiivihiilen magneettiset ominaisuudet imevät itseensä epäpuhtauksia ja puhdistavat tukkeentuneita ihohuokosia. Naamio supistaa ihohuokosia, häivyttää hienoja uurteita ja tekee ihosta puhtaan, raikkaan, säkenöivän ja kosteutetun.

Irish Moor Mud -luonnontuote, joka on syntynyt vuosituhansien aikana hajonneista yrteistä, kukista ja kasveista. Tässä savessa on erittäin korkea pitoisuus puhdistavia bio-mineraaleja, vitamiineja, aminohappoja, rasvahappoja ja hivenaineita.

Hijiki Seaweed -tätä ruskeaa merilevää kasvaa luonnossa Japanin, Korean ja Kiinan rannikolla ja sen ominaisuuksia on hyödynnetty jo vuosisatojen ajan. Merilevä ravitsee ja kosteuttaa sekä sisältää runsaan määrän kalsiumia, rautaa, B-, B1- ja C-vitamiinia.

Volcanic Ash -sisältää hoitavia mineraaleja, jotka poistavat epäpuhtauksia, raikastavat ihoa ja puhdistavat tukkiintuneita ihohuokosia.

Sopii:
-kaikille ihotyypeille
-sekaiholle
-elottomalle iholle
-rasvoittuvalle iholle
-laajentuneille ihohuokosille
-aikuiselle iholle
-normaalille iholle
-juonteiden hoitoon

Käyttö: levitä naamiota sormenpäillä puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan. Poista naamio lämpimällä, kostealla kasvopyyhkeejjä ja huuhtele kasvot hyvin poistaaksesi loput naamion jäämät. Käytä 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.