Bioeffect

Hydrating Cream

Koko

97,90 €
Odotuslistalle
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava
Hehku
Hehku
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
E-vitamin
E-vitamin
Peptider
Peptider
Eloton
Eloton

Kuvaus

Tuote: 89900
Bioeffect Hydrating Cream on syväkosteuttava kosteusvoide, joka tekee ihosta ihanan pehmeän ja hehkuvan. Se on uusi ja parannettu versio hurjan suositusta Bioeffect Daytime -kosteusvoiteesta, nyt uudessa koostumuksessa ilman hajustetta ja silikonia. Tätä upeaa lisäystä Bioeffect-ihonhoitorutiiniin voidaan käyttää joko yksinään tai Bioeffect-seerumin päällä ylimääräisen kosteuttavan ja ravitsevan vaikutuksen saavuttamiseksi.
·Öljytön kosteusvoide, joka kosteuttaa syvästi
·Pehmentävä ja kirkastava vaikutus
· Sisältää suojaavia antioksidantteja
BIOEFFECT HYDRATING CREAM sisältää useita kosteuttavia aineita, pääasiassa hyaluronihappoa, E-vitamiinia sekä kapriini- ja kapryylihapon triglyseridejä. Hyaluronihapolla on korjaavia ominaisuuksia ja se lisää ihon kosteuspitoisuutta, rauhoittaa ja suojaa kosteuden menetykseltä. Se voi sitoa vettä 1000 kertaa painonsa verran, mikä tekee siitä optimaalisen kosteusvoiteen kaikille ihotyypeille. E-vitamiini on yksi tunnetuimmista ja tutkituimmista antioksidanteista keholle ja iholle. Sitä esiintyy luonnollisesti ihmisen ihossa, mutta jos iho altistuu jatkuville ympäristön vaikutuksille ilman aurinkosuojaa, se voi johtaa uupumukseen. Kapriinihapon ja kapryylihapon triglyseridit ovat lopuksi kookospähkinän rasvahappojen seos, joka voi auttaa kosteuttamaan ihon pintakerrosta ja ehkäisemään kosteuden menetystä.
Kuitenkin tärkein aine ihon kosteuttamisessa on tietysti EGF (epidermal Growth Factor). Puhumme usein sen hämmästyttävästä ikääntymistä estävästä vaikutuksesta, joka lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihon syvimmissä kerroksissa. Mutta EGF myötävaikuttaa myös ihon kosteuden sitomiseen, mikä tarkoittaa, että se pysyy kosteutettuna pidempään.
Vinkki! Käytä BIOEFFECT-seerumisi päälle saadaksesi lisää kosteuttavaa ja ravitsevaa vaikutusta
Käytä päivällä ja/tai yöllä. Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle hieroen kevyesti ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.