Decléor

White Magnolia Mask Absolute

Koko

64,00 €
Odotuslistalle
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Hehku
Hehku
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
Janoinen
Janoinen

Kuvaus

Tuote: 104468
WHITE MAGNOLIA Mask Absolute on luonnollista adenosiinia sisältävä anti-age-kasvonaamio. Koostumus auttaa antamaan iholle hyvinvointia ja pehmeyttä samalla kun se saa ihon näyttämään levänneeltä. Täyteläinen rakenne imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkinsileäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Iho vaikuttaa tasaisemmalta, laadultaan paremmalta ja ikääntymisen merkit vaikuttavat vähemmän näkyviltä.
Antaa täyteläisyyttä: 78 % naisista koki ihonsa vaikuttavan täyteläisemmältä* Kiinteyttää ihoa: 78 % naisista koki ihonsa vaikuttavan kiinteämmältä* Parantaa hehkua: 78 % naisista koki ihonsa hehkun parantuneen* *itsearviointitutkimus 4 viikon käytön jälkeen, 50 naista
WHITE MAGNOLIA Mask Absolute sisältää magnolian ja inkiväärin eteerisiä öljyä sekä pioniuutetta ja adenosiinia jotka parantavat ihon laatua. Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan. Poista sen jälkeen ylimääräinen tuote kostealla pyyhkeellä tai vanulapulla. Vältä silmien ja huulten ympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.