Origins

A Perfect World Age-Defense Skin Guardian

White Tea
51,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

C-vitamin
C-vitamin
E-vitamin
E-vitamin

Kuvaus

Tuote: 113893
A Perfect World Age-Defense Skin Guardian with White Tea on antioksidanttipitoinen seerumi, joka taistelee UV-säteiden, saasteiden ja stressin aiheuttamia haitallisia vapaita radikaaleja vastaan ja jättää ihon virkistyneeksi kiitos valkoisen teen sisältämän ainesosan. C- ja E-vitamiinilla rikastettuna se suojaa ihoa ympäristön aiheuttamalta stressiltä ja on ihanteellinen niille, jotka haluavat ehkäistä ikääntymisen merkkejä. Piparmintun, sitruunan, appelsiinin ja bergamotin rauhoittava ja virkistävä eteerinen öljysekoitus lisää ylimääräisen ulottuvuuden hoitokokemukseen.

Tämä seerumi sisältää silver tip -valkoista teetä, joka on tunnettu voimakkaista antioksidanteistaan. Valkoinen tee sisältää kolme kertaa enemmän antioksidantteja kuin vihreä tee ja on C-vitamiinin lähde. Valkoinen tee vahvistaa ihon puolustusmekanismeja ja sitä on arvostettu Kiinan keisareiden keskuudessa vuosisatojen ajan, tunnettuna "kuolemattomuuden juomana".

Miten tuote toimii:
Seerumi, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa ympäristön aiheuttamalta stressiltä.

Origins yhdistää tehokkaat kasvi- ja maaperäiset ainesosat sekä hyödylliset synteettiset aineet luodakseen puhtaita, ihollesi hyvää tekeviä tuotteita, jotka tarjoavat tehokkaita tuloksia.
Vuodesta 1990 lähtien Origins on sitoutunut kunnioittamaan ihosi ja planeettamme hyvinvointia. Origins pyrkii asettamaan kestävyyden etusijalle - aina raaka-ainevalintaprosessista huolelliseen pakkaussuunnitteluun, tietoisiin valmistuskäytäntöihin, sekä jatkuviin puunistutusaloitteeseen, jotka kaikki auttavat ekosysteemin palauttamisessa.

Ei eläinperäisiä ainesosia (paitsi cruelty-free-hunaja ja mehiläisvaha). Kasvipohjaiset yhdisteet.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.