Babor

Doctor Babor Lifting Performance Set

Koko

99,50 €
Odotuslistalle
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ikääntyvä
Ikääntyvä

Kuvaus

Tuote: 97057

Doctor Babor's Collagen Tehostava kolmikko läpinäkyvässä kotelossa – Eye Cream Day, tukena Collagen Booster Cream ja Collagen Boost Infusion. 

Eye Cream Day: Käsitelty ennen päivää, joka antaa välittömästi kuorivan vaikutuksen ja kiinteyttää. Sisältää Day Boost Complexin, joka tehostaa mikroverenkiertoa, vähentää juonteiden näkyvyyttä ja suojaa herkkää silmänympärysihoa.
Collagen Booster Cream: Kollageenia rakentava voide, joka täyttää ihon sisältä. Hyaluronihappo yhdessä merikollageenin kanssa kosteuttaa ihoa ja 2 % tripeptidiliuos aktivoi ihon luonnollisen kollageenin tuotannon, joten että kollageeni- ja elastiinikuituverkosto muodostaa tiiviin ja tasaisen rakenteen ja ihosta tulee kiinteämpi.
Collagen Boost -infuusio: Seerumi, joka lisää ihon kollageenin määrää ihon intensiiviselle muodostumiselle ja kiinteämmälle iholle. sisällä. Tripeptidi-1 edistää kollageenin muodostumista, ECM-protect suojaa elastiinikuituja hajoamiselta ja karnosiini estää elastiini- ja kollageenikuitujen sokeroitumista.

 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.